Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden latte switch almıyorsunuz?

Hocam bilmiyorum birebir neredeyse aynı gibiler deniyor ama tofu switch birazcık daha kaliteliymiş galba ondan dolayı tofu V3 switch olan versiyonun stoklara gelmesini bekliyorum bir de matcha latte switch olan versiyonunu alanı hiç görmedim şu an forumda alan varsa bir yazsa fena olmaz.

Hocam ilk olarak parolapara indirip hesap açıyorsun. Ardından hesabı onaylaman lazım kimlik ile falan. Ondan sonra parolapara sanal kart açıp içine para yüklüyorsun. Klavye ne kadar ise o kadar yükleyeceksin. Ardından İyzico hesabı açıp kimlik doğrulaman gerek. Ondan sonra doğruladıktan sonra girişte Gaming.gen.tr %10 cashback kampanyasına ve ilk İyzico ile ödemeye özel 300 TL geliyor. Ardından şartları karşıladığıza emin olmak için destek ekibine gaming.gen.tr adresinden bir şey alacağım gaming.gen.tr ye özel %10 cashback ve ilk İyzico ile ödemeye 300 TL cashback kampanyasına katıldım. Katılabiliyorum değil mi? yazman yeterlidir onlar sana cevabı verecek. Eğer uygun isen gaming.gen.tr adresine girip sepete ekle klavyeyi. Ekledikten sonra adresini falan yaz orada aşağıda İyzico ile öde seçeneği olacak. Onu deyip İyzico'da öde dedikten sonra seni İyzico uygulamasına atacak. Ödeme kısmına parolapara kartınızı giriceksiniz. Ondan sonra ödemeyi tamamlıyacaksanız ve para gelecek.

İyzico ile öde dediğinde telefon numarası soruyor ondan kaynaklı. Zaten kart olarak parolapara sanal kartı kullanacağın icin sıkıntı olmaz. İyzico ve parolapara hesabı oluştur, İyzico'dan kampanyalara katıl ve parolaparadan sanal kart oluştur. Parolaparaya EFT ile 2500 lira yolla. Daha sonra Gaming.Gen.TR'de ödeme aşamasında İyzico ile ödeyi seçip parolapara sanal kartının bilgilerini gir.

Son düzenleme:
Çok açıklayıcı olmuş ikizinize de çok teşekkürler dostlar kafamdaki tüm soru işaretleri gitti Allah razı olsun.

Sanırım webdriverda var kurcalıyorum şuan.

Son düzenleme:
@Deiinzz @egemebb merhaba klavye geldi ama klavyenin arkasındaki bu küçük USB gibi çıkan yeri var ya 2.4GHz bağlamak için oraya bastırıyorum bir türlü açılmıyor sanki sıkışmış gibi yardım edebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…