MCHOSE G75 Pro ve Glorious XL mouse pad iyi bir ikili midir?

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Razer Blackwidow V3 alacaktım onun yerine MCHOSE G75 Pro'yu aldım. Glorious mouse Pad'i de İyzico 500 lira Cashback verdi ondan aldım nasıldır ikisi?

1743372020752.png

1743372056172.png

Arkadaşlar selam, Razer Blackwidow V3 alacaktım onun yerine MCHOSE G75 Pro'yu aldım. Glorious mouse Pad'i de İyzico 500 lira cashback verdi ondan aldım nasıldır ikisi?

Eki Görüntüle 2457948

Eki Görüntüle 2457949

Mouse padi kullanıyorum, klavyeyi de sipariş ettim. Mouse pad olarak Wraith litepad falan alınabilirdi ama glorius XL de gayet iyi bir mouse pad. Kontrol olarak geçiyor ona rağmen hızlı ve güzel. Tek şikayetim hızlı ve fazla kirleniyor. Klavye zaten şahane yoruma gerek yok fazla. Ben 3mm modelini kullanıyorum senin aldığın 5mm kalın seviyorsan iyidir. Ama performansları çok farklı değildir bence.

500TL'ye maksimum boyut 120x60 ve yağ gibi kayan mouse pad var.

Hocam elimde xrades de var. Kaliteleri bir değil, ve boyuta göre değil kaliteye göre fiyatlandırılıyor. Ki ben doğru buluyorum, yoksa bende çok 90 cm mouse pad kullandım. Ama 46 cm glorius kalitesi etmedi. Ve ben 400'e aldım onu da belirteym, 650 TL'ye almadım.

Günün sonunda hepsi aynı kumaş. Aralarındaki farkı anlayamazsınız yani. Kayması fareden fareye değişiklik gösterir. Attığım mousepadde 200 gramlık telefon bile kaymak gibi kayıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı