Ufacık mouse Pad'e o kadar para vermeye gerek yok bence.
Bütçe yoktu arkadaşlar ondan dolayı pad önermenize gerek yok, klavyeden gelen cashback ile aldım. Sadece kalitesi nasıldır, şu anda gamebooster kullanıyorum pad olarak.
Ufacık mouse Pad'e o kadar para vermeye gerek yok bence.
Bütçe yoktu arkadaşlar ondan dolayı pad önermenize gerek yok, klavyeden gelen cashback ile aldım. Sadece kalitesi nasıldır, şu anda Game Booster kullanıyorum pad olarak.
Klavye hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, Black Widow 3 almayıp bunu tercih ettim. Valorant için aldım, biliyorum Rapid trigger gibi özellikler yok ama, şu anda red Dragon K617 kullanıyorum ondan geçeceğim. Daha iyi diye düşünmekteyim. Bütçem bu kadar olduğu için yukarı çıkamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.