MCHOSE G75 Pro vs Aula F87 Pro

Bütçe
3000

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte X870E Aero X3D Wood
-
Ryzen 7 9850X3D
-
G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32
-
Samsung 9100 PRO 2TB Gen5
MLD M500 Ultra 500GB Gen4
-
Galax RTX 5080 1-Click OC White
-
Asus Rog Hatsune Miku 360MM Cooler
-
Hyte Y70 Touch Cherry Kasa
-
Lian Li Edge EG1000 Gen5.1 1000 W
-
Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 3X
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Selam arkadaşlar, 10 aydır kullandığım MCHOSE Ace 60 Pro klavyemi temassızlık sebebiyle iade ettim. Şu an yeni klavye bakıyorum. Bütçem en fazla 3 bin lira. Önceki klavyem %60'dı ama bu sefer %75 almaya karar verdim. Başlıktaki modellerden hangisi alınmalı sizce? Sessiz ve şarjının iyi gitmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, 10 aydır kullandığım MCHOSE Ace 60 Pro klavyemi temassızlık sebebiyle iade ettim. Şu an yeni klavye bakıyorum. Bütçem en fazla 3 bin lira. Önceki klavyem %60'dı ama bu sefer %75 almaya karar verdim. Başlıktaki modellerden hangisi alınmalı sizce? Sessiz ve şarjının iyi gitmesini istiyorum.

İkisi de alınır, G75 Pro tercih ederdim ben, manyetik istenirse GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye modelide terciih edilebilir.

G75 alabilirsin ama ne kadar sessiz istediğine bağlı. Manyetik istemiyorsun sanırım?

Manyetik istemiyorum hocam mekanik klavyelerden hiçbir üstünlüğü olmadığını okumuştum forumdan G75 Pro'nun tofu ve matcha latte switch modeli mevcut sizce hangi switch daha sessizdir? Ses olarak tofunun sesi daha çok hoşuma gitti.

İkisi de alınır, G75 Pro tercih ederdim ben, manyetik istenirse GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye modelide terciih edilebilir.

Hocam kablosuz bir model bakınıyorum :)

İkisi de alinir, G75 Pro'ya cikiyorsa tercih edin.

Switch olarak hangisini önerirsiniz? İki hali var tofu ve matcha latte switch.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı