MCHOSE G75 Pro'da 2 alt tuşu var

shrewdtricky

Femtopat
Daha fazla  
Klavye biraz önce geldi, RGB'lerini denerken 2 alt tuşu olduğunu fark ettim. Birisinin FN tuşu olması gerekiyordu. Birini FN tuşu olarak atayabilir miyim? Atayabiliyorsam nasıl atayabilirim? Ona göre iade edeceğim.

Dosya Ekleri

• de6bb219-3434-44ec-bb93-84f39b3a865b.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 76
2 Alt tuşu tam boylarda ve bu boylarda normal. Ayrıca F tuşlarınız sayılardan ayrı olduğu için Fn'e ihtiyacınız var mı? Sanmıyorum.
F tuşlarım çalışmıyor şu an. F5 attığım zaman sayfayı yenilemiyor gibi sorunlarım var şu anda.

Klavye biraz önce geldi, RGB'lerini denerken 2 alt tuşu olduğunu fark ettim. Birisinin FN tuşu olması gerekiyordu. Birini FN tuşu olarak atayabilir miyim? Atayabiliyorsam nasıl atayabilirim? Ona göre iade edeceğim.

Aldığınız yere bildirin bence.

Sağdaki alt tuşu FN işlevi görüyor. Fakat FN tuşuna basmadan F tuşlarım çalışmıyor. Artı olarak soldaki alt tuşu Windows tuşuyla karışmış sanırım

Yazılımla çözülür mü bir bakın fakat iade de edebilirsiniz.

Hocam sizde neden PgUp gibi tuşlarda sadece PU yazıyor? Bende bu şekilde:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…