Merhaba, içinde yalıtım köpüğü vb. olan bir klavyede mavi Switch'in nasıl bir ses vereceğini merak etmiştim ve denemek istemiştim. Sesini falan burada paylaşacağım 
Kullanacağım klavye MCHOSE G75 Pro.
Üzerinde ana switch olarak ktt cabbage tofu V2 bulunuyor:
Ben ise merak edip Redragon üretimi mavi Switch'lerini taktım (düşük segment)
Öncelikle klavye içerisinden çıkan aparatla keycaps ve Switch'leri klavyeden ayırdım ve mavi Switch'leri taktım:
Mavi Switch'i takınca Keycaps'ler biraz daha yukarıda kaldı diğerlerine göre ve nedense keycaps tam oturmadı. (sanırım Redragon'un üretimi olan Switch'lerin üç kesimi pek iyi değil)
Her neyse, ses farkı ise şu videoda:
Ses yine yine mavi switch gibi ama klavye içindeki köpüklerden falan dolayı çok çok daha kulak tırmalayıcı ve tiz bir ses olarak geliyor
Kullanacağım klavye MCHOSE G75 Pro.
Üzerinde ana switch olarak ktt cabbage tofu V2 bulunuyor:
Ben ise merak edip Redragon üretimi mavi Switch'lerini taktım (düşük segment)
Öncelikle klavye içerisinden çıkan aparatla keycaps ve Switch'leri klavyeden ayırdım ve mavi Switch'leri taktım:
Mavi Switch'i takınca Keycaps'ler biraz daha yukarıda kaldı diğerlerine göre ve nedense keycaps tam oturmadı. (sanırım Redragon'un üretimi olan Switch'lerin üç kesimi pek iyi değil)
Her neyse, ses farkı ise şu videoda:
Ses yine yine mavi switch gibi ama klavye içindeki köpüklerden falan dolayı çok çok daha kulak tırmalayıcı ve tiz bir ses olarak geliyor