MCHOSE G75 Pro'da Redragon mavi switch incelemesi

Merhaba, içinde yalıtım köpüğü vb. olan bir klavyede mavi Switch'in nasıl bir ses vereceğini merak etmiştim ve denemek istemiştim. Sesini falan burada paylaşacağım :D

IMG_6549.jpeg

Kullanacağım klavye MCHOSE G75 Pro.
Üzerinde ana switch olarak ktt cabbage tofu V2 bulunuyor:

IMG_6539.jpeg

IMG_6552.jpeg

Ben ise merak edip Redragon üretimi mavi Switch'lerini taktım (düşük segment)

IMG_6545.jpeg

Öncelikle klavye içerisinden çıkan aparatla keycaps ve Switch'leri klavyeden ayırdım ve mavi Switch'leri taktım:

IMG_6540.jpeg

IMG_6541.jpeg

Mavi Switch'i takınca Keycaps'ler biraz daha yukarıda kaldı diğerlerine göre ve nedense keycaps tam oturmadı. (sanırım Redragon'un üretimi olan Switch'lerin üç kesimi pek iyi değil)
Her neyse, ses farkı ise şu videoda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses yine yine mavi switch gibi ama klavye içindeki köpüklerden falan dolayı çok çok daha kulak tırmalayıcı ve tiz bir ses olarak geliyor :D

Merhaba, içinde yalıtım köpüğü vb. olan bir klavyede mavi Switch'in nasıl bir ses vereceğini merak etmiştim ve denemek istemiştim. Sesini falan burada paylaşacağım :D

Eki Görüntüle 2547510

Kullanacağım klavye MCHOSE G75 Pro.
Üzerinde ana switch olarak ktt cabbage tofu V2 bulunuyor:

Eki Görüntüle 2547511

Eki Görüntüle 2547512

Ben ise merak edip Redragon üretimi mavi Switch'lerini taktım (düşük segment)

Eki Görüntüle 2547514

Öncelikle klavye içerisinden çıkan aparatla keycaps ve Switch'leri klavyeden ayırdım ve mavi Switch'leri taktım:

Eki Görüntüle 2547515

Eki Görüntüle 2547516

Mavi Switch'i takınca Keycaps'ler biraz daha yukarıda kaldı diğerlerine göre ve nedense keycaps tam oturmadı. (sanırım Redragon'un üretimi olan Switch'lerin üç kesimi pek iyi değil)
Her neyse, ses farkı ise şu videoda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses yine yine mavi switch gibi ama klavye içindeki köpüklerden falan dolayı çok çok daha kulak tırmalayıcı ve tiz bir ses olarak geliyor :D

Vallahi klavyenin düz sesi güzel ama mavi switchin hiçbir türlüsünü almam artık.

Vallahi klavyenin düz sesi güzel ama mavi switchin hiçbir türlüsünü almam artık.
Deli gibi FPS oyunu seven biri olarak keşke o an almışken Red Switch alsaydım diyorum (K530 Pro kullanırken) Çünkü eziyet çekiyormuşum. Mavi Switch'leri bilen bilir, o ''Click'' sesinden sonra klavye tepki verir ancak Cabbage Tofu V2 gibi Linear Switch'lerde çeyrek basımda bile tepki veriyor klavye. Böylece CS2'de çok daha rahat peek atabiliyorum ama alışması da zor Mavi switch'ten sonra.

Hocam iyi güzelde modifiye Ferrari'ye Renault motoru takmak gibi olmuş birazcık 😄 deneysel bir şeyler denenmek istemiş gibi sanki. Ama tahmin ettiğimden daha iyi olmuş ben Gamepower klavyeler gibi olmuştur diye düşünmüştüm😁

Hocam iyi güzelde modifiye Ferrari'ye Renault motoru takmak gibi olmuş birazcık 😄 deneysel bir şeyler denenmek istemiş gibi sanki. Ama tahmin ettiğimden daha iyi olmuş ben Gamepower klavyeler gibi olmuştur diye düşünmüştüm😁
Evet hocam bir anda aklıma geldi ben de bi deneyeyim dedim :D
Yakın zamanda G75 Pro hakkında bir inceleme konusu açmak istiyorum çünkü memnun olmadığım durumlar oldu. Güzel ama bazı durumlar var.

Evet hocam bir anda aklıma geldi ben de bir deneyeyim dedim :D
Yakın zamanda G75 Pro hakkında bir inceleme konusu açmak istiyorum çünkü memnun olmadığım durumlar oldu. Güzel ama bazı durumlar var.

Mennun olmadığınız durumlar nedir hocam öğrenmek isterim. Fazla uzun değilse anlatabilir misiniz? Bir incelemede driverinin kaliteli olmadığını okudum da onunla alakalı bir durum mu?

Mennun olmadığınız durumlar nedir hocam öğrenmek isterim. Fazla uzun değilse anlatabilir misiniz? Bir incelemede driverinin kaliteli olmadığını okudum da onunla alakalı bir durum mu?
Hocam klavyeyi elimde tutarken örneğin bu konudaki ilk fotoğrafta baş parmağımla kasanın altından tutarken sanki kasa üst kısımdan ayrılacakmış gibi hissetttirdi. Esneme var yani kasada.
İkinci problemim ise tuşlara çok güç vermeyip orta güçle bastırırsam içe doğru esniyor kasa.
Son problem ise kasasının bazı yerlerinin çıtlama sesi çıkarması.

Hocam klavyeyi elimde tutarken örneğin bu konudaki ilk fotoğrafta baş parmağımla kasanın altından tutarken sanki kasa üst kısımdan ayrılacakmış gibi hissetttirdi. Esneme var yani kasada.
İkinci problemim ise tuşlara çok güç vermeyip orta güçle bastırırsam içe doğru esniyor kasa.
Son problem ise kasasının bazı yerlerinin çıtlama sesi çıkarması.
Kasa kalitesine iyi diyorlardı aslında hocam. Acaba size kötü ürün mü denk gelmiş?
Örneğin bu incelemede baya sağlam olduğunu söylemiş konu sahibi arkadaşımız.

Kasa kalitesine iyi diyorlardı aslında hocam. Acaba size kötü ürün mü denk gelmiş?
Örneğin bu incelemede baya sağlam olduğunu söylemiş konu sahibi arkadaşımız.
Kasa kalitesi mükemmel ötesi beklediğime göre, arkasına tık tık yapınca zaten o hissiyatı veriyor ama üst kısımda esneme problemi var. Kasa iyi ama montajlama konusunda gevşek sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı