MCHOSE G75 vs Aula F75

Bütçe
2000+

Incisive

Megapat
Aula şu anda indirimde 2000₺. MCHOSE 2500₺'ye denk gelecek (kargo ekliyor maalesef gaming.gen.tr sağ olsun). 500₺ vermeye değecek bir şey var mı? Vermemeyi tercih ederim, 500₺ başka ihtiyaçlarımı karşılarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aula şu anda indirimde 2000₺. MCHOSE 2500₺'ye denk gelecek (kargo ekliyor maalesef gaming.gen.tr sağ olsun). 500₺ vermeye değecek bir şey var mı? Vermemeyi tercih ederim, 500₺ başka ihtiyaçlarımı karşılarım.

Detayları yok ama aula F75 2000 TL'ye de alınacak kadar methedilecek bir şey değil. G75 Pro'ya zorlayın derim.

Evet hocam değer. G75 Pro, Aula F75'e göre daha iyi klavyedir. Parolapara kampanyası devam ediyorsa ordan yararlanabilirsin.

Kesinlikle G75 Pro çünkü AULA F75 malzeme ve yalıtım kalitesi olarak hiç iyi bir klavye değil. 2000 TL'nin anca yarısını hak eder:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zamanında alınabilirdi sadece.

Ben 1.5 hafta önce G75 Pro aldım. Öncelikle klavye çok güzel, sesi olsun, tipi-görünüşü olsun, Rgbleri olsun switchin o tok sesi falan çok güzel. Ara sıra rgbleri açık ara sıra kapalı kullanan biri olarak beni 1.5 hafta götürdü tek şarjla. Sadece 1 eksik yanını keşfettim ki o da şarj ederken oldu. Benim bilgisayarımda mi sorun var bilmiyorum şarjı acayip yavaş oldu niyeyse. 4 saat falan sürdü ama takılıyken rgbsini kapatıp işine devam edersen daha hızlı şarj oluyor. Ve FN + B tuşuyla kablosuzken şarj yüzdesine bakabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı