zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 855 Çözümler 4 13 Nisan 2025 #11 egemebb dedi: Bakmam gerek hocam. Bakıp yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam belki unutmuşsunuzdur diye yazmıştım özel bir aciliyetiniz vardır diye söylememiştim öncesinde.
egemebb dedi: Bakmam gerek hocam. Bakıp yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam belki unutmuşsunuzdur diye yazmıştım özel bir aciliyetiniz vardır diye söylememiştim öncesinde.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.191 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2025 #12 zoin dedi: Hocam belki unutmuşsunuzdur diye yazmıştım özel bir aciliyetiniz vardır diye söylememiştim öncesinde. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da yok sanırım. Bugün sorayım arkadaşlara tekrar belki onlar biliyordur.
zoin dedi: Hocam belki unutmuşsunuzdur diye yazmıştım özel bir aciliyetiniz vardır diye söylememiştim öncesinde. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da yok sanırım. Bugün sorayım arkadaşlara tekrar belki onlar biliyordur.