Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 230 22 Eylül 2025 #1 MCHOSE Jet 75 Valorant ayarları nasıl olmalı? Birkaç güne gelecek. Fakat yapacağım ayarlardan ban yerim diye korkuyorum. Rapid triggerı kullanmayı düşünüyorum. Başka ne yapayım? Tavsiyeleriniz ve önermediğiniz ayarları rica etsem söyler misiniz?
MCHOSE Jet 75 Valorant ayarları nasıl olmalı? Birkaç güne gelecek. Fakat yapacağım ayarlardan ban yerim diye korkuyorum. Rapid triggerı kullanmayı düşünüyorum. Başka ne yapayım? Tavsiyeleriniz ve önermediğiniz ayarları rica etsem söyler misiniz?
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 22 Eylül 2025 #2 CS2 de Rapid trigger kullanılmıyor Valorant'ta serbest galiba. Son düzenleme: 22 Eylül 2025
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 669 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #3 Mai_Sakurajima dedi: CS2 de Rapid trigger kullanılmıyor Valorant'ta serbest galiba. Genişletmek için tıkla... Snaptap o.
Mai_Sakurajima dedi: CS2 de Rapid trigger kullanılmıyor Valorant'ta serbest galiba. Genişletmek için tıkla... Snaptap o.