Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.
O fiyat bandına başla bir öneriniz olur muydu leviathan mcu su bana bayağı bayağı 2026 senesi mouse gibi geldi fakat bilgilisiniz bu konuda belli fikrinizi merak ettim açıkçası.
O fiyat bandına başla bir öneriniz olur muydu leviathan mcu su bana bayağı bayağı 2026 senesi mouse gibi geldi fakat bilgilisiniz bu konuda belli fikrinizi merak ettim açıkçası.
Yeni çıktı sayılır hocam zaten mouse. İlk alanlardan biri de benim sanırım. 4-5 bütçeye çıkmadan daha iyisi çok zor. Çıksanız da bulunur mu ? Orası ayrı konu.
Yeni çıktı sayılır hocam zaten mouse. İlk alanlardan biri de benim sanırım. 4-5 bütçeye çıkmadan daha iyisi çok zor. Çıksanız da bulunur mu? Orası ayrı konu.
Teşekkür ederim hocam bir de bu mix87 bakarken Gaming.Gen.TR sitesinde apollo switchler 4 bin TL civarı Hepsiburada'da 3400 TL olanlarla farkları nelerdir acaba??
Teşekkür ederim hocam bir de bu mix87 bakarken Gaming.Gen.TR sitesinde apollo switchler 4 bin TL civarı Hepsiburada'da 3400 TL olanlarla farkları nelerdir acaba??
Hocam soru soruyu açtı kusura bakmayın son bir sorum olacaktı ömür bakımından manyetikler sorun çıkarır mı mekaniklere göre çünkü öyle sürekli klavye alan değişen birisi değilim.