Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Mouse deneyimim gayet iyi hocam malzeme kalitesi bence üst düzey ve şarjı da gayet iyi gidiyor yeni mcu bayağı bir verimli sanırım performansı da bana gayet iyi geldi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Mouse deneyimim gayet iyi hocam malzeme kalitesi bence üst düzey ve şarjı da gayet iyi gidiyor yeni mcu bayağı bir verimli sanırım performansı da bana gayet iyi geldi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Hocam hiç 8k hzde kullanmadım. 4k kullanıyorum işlemci performansında bir sıkıntı yaşamadım ama işlemcinin durumuna da bakmadım. Yeni nesil işlemciler için sorun olacağını düşünmüyorum. Arada girip pubg oynuyorum herhangi bir takılma kasma vs olmadı ne kadar yük bindirir veya bu işlemciyi ne kadar etkiler bir fikrim yok ama isterseniz akşam bakarım sizin için.
Hocam hiç 8K Hz'de kullanmadım. 4K kullanıyorum işlemci performansında bir sıkıntı yaşamadım ama işlemcinin durumuna da bakmadım. Yeni nesil işlemciler için sorun olacağını düşünmüyorum. Arada girip PUBG oynuyorum herhangi bir takılma kasma vs olmadı ne kadar yük bindirir veya bu işlemciyi ne kadar etkiler bir fikrim yok ama isterseniz akşam bakarım sizin için.