Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Tabii ki hocam ama hemen kutusunu açmayı düşünmüyorum önümüzdeki hafta Black Friday indirimi olur belki onu beklerim. Fiyat düşümü olursa iade eder tekrar sipariş geçerim
Tabii ki hocam ama hemen kutusunu açmayı düşünmüyorum önümüzdeki hafta Black Friday indirimi olur belki onu beklerim. Fiyat düşümü olursa iade eder tekrar sipariş geçerim.
Bende sizinle aynı kararsızlıktaydım ama en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye düşündüm.
Bende hiç switch değişme işine girmek istemiyorum.
Hocam deneyiminiz nasıl memnun musunuz?
Hocam bugün F75'i sipariş geçtim kendi sitesinde ki indirim de bitmesin diye manyetikte de aklım kaldı ama biraz daha premium klavye kullanmak istedim hem de çoğu kullanıcı fark olmadığını olsa bile algılamanın zor olduğunu belirtiyor tekrardan önerilerin için teşekkür ederim.
Valla hocam ben memnunum kendisinden. Satılan bir üründür değildir bilmem ama kaliteli malzemesi var. Tuş sesi fazla insanlar o konuda haklılar ama ben tok sesli hisli klavye seviyorum. Bu yüzden hoşuma gitti benim. Herhangi bir problem de yaşamadım henüz. Yazılımından rapid trigger ayarı yaptım sadece o da başarılı bir şekilde oldu. Varsa merak ettiğiniz başka bişey elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Vallahi hocam ben memnunum kendisinden. Satılan bir üründür değildir bilmem ama kaliteli malzemesi var. Tuş sesi fazla insanlar o konuda haklılar ama ben tok sesli hisli klavye seviyorum. Bu yüzden hoşuma gitti benim. Herhangi bir problem de yaşamadım henüz. Yazılımından Rapid trigger ayarı yaptım sadece o da başarılı bir şekilde oldu. Varsa merak ettiğiniz başka bir şey elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam yanlış tuş basımı oluyor mu derken tam olarak neyden bahsettiniz anlamadım ama benim önceki klavyem tam boyutlu bir klavyeydi mix87 ise %60-70 falan boyutlu bir klavye. Ona tam alışamadığımdan elim başka tuşlara kayıyor arada yanlış basım oluyor. Türkçe klavye olmadığı için ona da daha tam adapte olamadım onun dışında bir problem yok. Bir de ilk başta rapid trigger ayarı neyse öyle kullanıyordum tuşlar da yarım basınca algıladığından yanlış basım oluyordu ama trigger ayarından sonra öyle bir sorunum kalmadı.