Ferhinator
Decapat
Daha fazla
Tutuşunuz nedir?İyi sosyaller,
MCHOSE K7 Ultra ve Viper V3 Pro arasında kalmış durumdayım.
K7 Ultra 4.500 TL, Viper V3 Pro ise 5.200 TL.
Aradaki fark çok büyük olmasa da, hangisinin kalite ve performans açısından daha iyi olduğunu merak ediyorum.
Hangi fareyi tercih etmeliyim?
Bu bütçede başka bir öneriniz olur mu?
Claw hocamTutuşunuz nedir?
K7 ultra hakkında bilgim yok. Bütçeniz nedir tam olarak?Claw hocam
Maksimum 5.500 TLK7 ultra hakkında bilgim yok. Bütçeniz nedir tam olarak?
Claw hocam
Bunlar ve attıklarıma bakabilirsiniz.ATK Blazing Sky Duckbill Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ninjutso Ten Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Lamzu ürünlerine indirim gelmiş yeni farkettim.
Lamzu INCA Wireless Mouse
Bunlar ve attıklarıma bakabilirsiniz.
Pulsar X2 v3 Mini PRX Edition Gaming Mouse
PRX, yüksek performanslı oyun ekipmanları markası Pulsar ile işbirliği yaparak PRX Edition X2 v3 oyun mouse’unu piyasaya sürdü.www.gaming.gen.tr Pulsar X2 v3 Es Mini Gaming Mouse
X2 eS V3, 32.000 DPI, 750 IPS ve 8K yoklama hızı sunan Pulsar XS-1 sensörü ile eşsiz bir hassasiyet sunar.www.gaming.gen.tr
Hitscan çok güzel de 3395 kullanıyor. :/ 3950 olsaydı keşke.
Ben 3395'i daha çok seviyorum doğrusu.