Çözüldü MCHOSE K99 klavye sol ve sağ "alt" tuşu "windosws" tuşu olarak çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sydronic

Hectopat
Mchose K99 %98 RGB kablosuz hotswap Horizon orange mekanik Gaming klavye (MC-K99-4A) markası klavye aldım fakat sağ ve sol "alt" tuşları "Windows" tuşu işlevi görüyor ve aynı şekil "Windows" tuşu " alt" tuşu olarak çalışıyor.
Denediğim yollar.

1. dil ve klavye seçenekleri Türkçe Q olarak seçili.
2. MCHOSE hub sürücüsünü kurdum tuşları güncelledim olmadı.
3. powertoys kurdum tuşların işlevini değiştirdim fakat 1 kere çalışıyor. 2. denemede eski halini alıyor masaüstüne tıklayınca tekrar düzeliyor. Yani tutarsız çalışıyor veya hatalı yaptım emin değilim.
Öneri ve çözümlerinizi bekliyorum kronik bir hata olabilir mi? İade etmeli miyim?

Çözüm

FN + s
FN + a
FN + space 3saniye basili tutun.
Eger sorununuzu dogru anladiysam bu ucunden biri cozecektir sorununuzu, eger yanlış anladiysam affola.

FN + s
FN + a
FN + space 3saniye basili tutun.
Eger sorununuzu dogru anladiysam bu ucunden biri cozecektir sorununuzu, eger yanlış anladiysam affola.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…