MCHOSE klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan Hm3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 206
Bende MCHOSE klavye kullanıcısıyım modellerimiz pek uyuşmuyor Ace 60 Pro modeli var bende memnunum hatta markaya güvendim bayağa farede almayı düşünüyorum. Klavyeyi alırsanda MCHOSE'nin driverı yok tarayıcıdan özelleştirme yapılabiliyor.

Yüksek elo CS2 oynuyorum. Rapid klavye araştırıyorum. Logitech G PRO X TKL ile MCHOSE Mix 87 Rose Red Apollo Switch Klavye
şu model arasında kaldım. Fiyat farkına değer mi? Logitech mi, yoksa MCHOSE mu almalıyım?
Logitech klavye konusunda vasat, G517 G316X gibi klavyeleride Çinde satiliyor sadece.

Mchose ise hall effect hotswap pcb, g pro x'in 2019 teknolojisi ürününden daha mantıklı

Mix 87'nin ligthning modelini kullanıyorum. Memnunum, tek dezavantajı setup yazılımı Update yaptığında kendi kendine arayüz Çince'ye dönüşüyor.

Bende MCHOSE klavye kullanıcısıyım modellerimiz pek uyuşmuyor Ace 60 Pro modeli var bende memnunum hatta markaya güvendim bayağa farede almayı düşünüyorum. Klavyeyi alırsanda MCHOSE'nin driverı yok tarayıcıdan özelleştirme yapılabiliyor.
Hayır var. Klavyemiz aynı uygulaması var hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı