MCHOSE L7 Pro vs Scyrox 6/8

Markiki

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: PRIME B450M-K II İşlemci: Ryzen 5 5600X Ram: Adata XPG Gammix D30 8GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Ekran Kartı: Asus Dual RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 SSD: Adata SWORDFISH ASWORDFISH-500G-C 500GB 1800/1200MB/s M.2 Kasa: GamePower WARCRY 6*120MM ARGB Sessiz Fan 650W 80+ Bronz
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Biraz araştırma sonrası MCHOSE L7 Pro siparişi verdim, ancak Scyrox 6/8 modelleriyle arasında kaldım. Gerekirse iade edip Scyrox'a geçebilirim.

Kullanan ya da bilgi sahibi olan varsa performans, dayanıklılık, sürüş hissiyatı gibi konularda yorum yapabilir mi?
Özellikle hangisi uzun vadede daha mantıklı olur?
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi de çok güzel fareler bende hem L7 Pro hem de Scyrox'lar var hiçbirinin seni üzeceğini sanmıyorum ki bence gerek yok iptal etmene bir şey olmadığı takdirde L7 Pro seni en az 2 yıl götür bir mouse ama bana göre malzeme kalitesi ve tutuş hissiyatı olarak V8 biraz daha önde L7 Pro'ya göre çünkü v8'in arkaya doğru daha bombeli bir şekle sahip benim elime daha güzel oturuyor V8 ama ikisi de çok güzel fareler L7 Pro'yu kullanırken çok keyif alıyorum doğrusu iptal etmene hiç gerek yok.

Bombeli olmaması dışında kötü bir yanı yok o da öznel bir durum zaten kargoda dağıtımda şu anda iade etmiyorum o zaman.
Uzun süreli kullanımda donma takılma vs. yaşamadınız değil mi?

Realtek nordicden daha güçlü. Verimlilik olarak da test edeceğim elimde ikisi de var.

Sizin yorumunuz ne olur değişim yapmama gerek var mı sizce de?

Hayır hiçbir takılma vs yaşamadım kullanımı da bir o kadar keyifli bir mouse hiç gerek yok iadeye sizde çok seveceksiniz.

Ben hiçbir olumsuzluk yaşamadım baya memmunum. İade etmeye gerek yok.

Hayır hiçbir takılma vs yaşamadım kullanımı da bir o kadar keyifli bir mouse hiç gerek yok iadeye sizde çok seveceksiniz.

Ben hiçbir olumsuzluk yaşamadım bayağı memmunum. İade etmeye gerek yok.

Mouse geldi, kendimi seviye atlamış gibi hissediyorum. Aşırı hafif ve çok rahat.
Önceki Mouse'um Razer DeathAdder v2'ydi ama kablosuz mouse bambaşka bir deneyimmiş.

Ryzen 5 5600X işlemcim var. Sizce Hz değeri kaç olmalı?
Bir de, rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama uygulama üzerinden ayarlarımın nasıl olması gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum.

Oyunlarda istersen 2k hz çek, onun harici 1k yeterlidir.

Alttaki lod denilen ayarı 2mm yap Hz de 1000 Hz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…