MCHOSE L7 Pro vs Scyrox V6

Metin_Void

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen ay Darmoshark M3S Max almıştım. Mouse teknik açıdan harika olsa da sağ tıkta bir sorun çıktı. Sağ olsunlar, Wraith ekibi inceledi ve iade aldı. Şimdi daha ucuz bir model tercih edecektim fakat yine forumlarda olsun, YouTube'da olsun birçok yerde bu başlıkta bahsettiğim Scyrox V6 ve MCHOSE L7 Pro'yu gördüm. Scyrox v6'nın mavi rengi çok hoşuma gitti fakat stok yok (sadece gang ön sipariş dışında).
MCHOSE L7 Pro her yönden harika ve fiyatı da harika ama mcu olarak ilk defa duyduğum nearlink kullanıyor...
Scyrox v6'nın uygulaması yokmuş galiba, sadece web üzerinden giriş yapılabiliyormuş; bu da hoş bir şey değil bence. Ayrıca bazı insanlar iki mouse bağlarken ya da belirli sinyallerde hatalar gözlemlemiş. Bu da iş yaparken ya da oyun oynarken gerçekleşirse sinir bozucu olabilir diye düşündüm.
Ayrıca 3000 TL bayağı para.
Öneriniz nedir?

Zaten uygulama ile çok ara sıra işin olur. Ama F/P açısından L7 Pro daha iyi. Mcu açısından da daha iyi, sensör olarak da Scyrox 1 tık önde ama farkı anlamazsın asla.

Ikisinde birbirine çok yakın lakin shape olarak Scyrox V6 çok yumurta şeklinde L7 Pro daha ince belli gibi.

Bende ikisi de var L7 Pro'yu al geç derim.

Neden? Scyrox ile farkı değmez mi?

Ikisinde birbirine çok yakın lakin shape olarak Scyrox V6 çok yumurta şeklinde L7 Pro daha ince belli gibi.

Neden?

Daha fiyat performans donanım olarak neredeyse eşitler desek yalan olmaz sensör tarafında V6 mcu tarafında L7 Pro öne çıkıyor malzeme kalitesi olarak da V6 biraz daha önde bir de hangisi hoşuna gittiyse onu al derim hoşuna gitmeyen ekipmanı alma kullanımda gram keyif almazsın ikisi de çok güzel mouse.

Ikisinde hoşuma giti fakat scyrox rengi çok hoş mavi tam benlik ama galiba o fiyatı o renk için vermem şu an L7 Pro daha olumlu bakıyorum .

İnceleme: MCHOSE L7 Pro küçük bir incelemem var L7 Pro ile alakalı okuyup az da olsa kararına etkili olur belki.

Çok sağ olun MCHOSE L7 Pro almaya karar verdim. Teşekkürler yardımınınız için. Umarım iyi çıkar bende baya şansız bir insanım darmoshark m3s bana sorun denk geldi umarım bunda gelmez .

Çok sağ olun MCHOSE L7 Pro almaya karar verdim. Teşekkürler yardımınınız için. Umarım iyi çıkar bende bayağı şansız bir insanım Darmoshark M3S bana sorun denk geldi umarım bunda gelmez.

Teknoloji şans işi hadi inşallah diyelim ama sıkıntı çıkacağını sanmam hayırlı olsun şimdiden.

Teknoloji şans işi hadi inşallah diyelim ama sıkıntı çıkacağını sanmam hayırlı olsun şimdiden.

Hocam ben farklı bir şey soracağım claw tutuş şekline sahibim bu fareyi alacağım ama Wraith'de ödeme şekillerine göre 1000 TL indirim gibi birkaç başlık gördüm 1000 TL daha ucuza gelecekse V6 alırım fikrin var mı bu konuda.

Nasıl oluyor bu 1000 tl indirim kullanmak öyle birşey varsa bende F1 düşünüyordumda v6 alır geçerim valla

Nasıl oluyor bu 1000 TL indirim kullanmak öyle bir şey varsa bende F1 düşünüyordumda V6 alır geçerim vallahi.

Hocam İyzico'yla ilk alışverişinde 500 TL geri veriyor İyzico'yla Wraith'deki cashback bitmiş galiba bir de Parolapara'yı kullanarak ayrı indirim oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…