Arkadaşlar son indirimler ile mouse almaya karar verdim. Bu ikisini gördüm VXE R1 Pro, MCHOSE L7 Pro hangisi daha iyi daha kaliteli bilmiyorum, anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, başka mouse önerisi de yapabilirsiniz.
Arkadaşlar son indirimler ile mouse almaya karar verdim. Bu ikisini gördüm VXE R1 Pro, MCHOSE L7 Pro hangisi daha iyi daha kaliteli bilmiyorum, anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, başka mouse önerisi de yapabilirsiniz.
Arkadaşlar son indirimler ile mouse almaya karar verdim. Bu ikisini gördüm hangisi daha iyi daha kaliteli bilmiyorum, anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, başka mouse önerisi de yapabilirsiniz.
İkisi de iyi seviyede ama L7 Pro biraz daha önde. Switchleri, malzeme kalitesi falan daha iyi. Tek eksiği küçük dongle olmaması diyebilirim ama laptop kullanmıyorsan onda da cok sorun yaşamazsın.
İkisi de iyi seviyede ama L7 Pro biraz daha önde. Switchleri, malzeme kalitesi falan daha iyi. Tek eksiği küçük dongle olmaması diyebilirim ama laptop kullanmıyorsan onda da cok sorun yaşamazsın.
Hocam herhangi bir kronik sorunu var mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum alırsam L7 Pro'yu. Bir de laptop kullanıyorum ama dongle ile nasıl sıkıntı olur.
Hocam herhangi bir kronik sorunu var mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum alırsam L7 Pro'yu. Bir de laptop kullanıyorum ama dongle ile nasıl sıkıntı olur.
İçinden kablosuz bağlantı için küçük bir dongle çıkmıyor, bu görseldeki gibi bir dongle çıkıyor sadece. Bunu kullanmak için de bir ucundan kablo ile pc ye bağlaman lazım. Yani laptop ile sürekli yer değiştiriyorsan biraz zorluk çıkarabilir sana.
İçinden kablosuz bağlantı için küçük bir dongle çıkmıyor, bu görseldeki gibi bir dongle çıkıyor sadece. Bunu kullanmak için de bir ucundan kablo ile PC'ye bağlaman lazım. Yani laptop ile sürekli yer değiştiriyorsan biraz zorluk çıkarabilir sana.