Selam arkadaşlar,
MCHOSE L7 Pro 3069 TL, L7 Ultra ise 2769 TL. Ultra teknik olarak daha iyi olmasına rağmen daha ucuz. Bu durum kafamda soru işareti bıraktı. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir mouse var mı?
Fiyat güncellemesi yapılmamış olabilir. Alınabilir bir fare ama o fiyat bandında daha mantıklı ürünler var. L7 yerine ufak bir fare arıyorsan Scyrox - ATK U2 Pro ve Zaopin Z2 Mini bakabilirsin.
L7 Ultra tercih edilir elbette. Eğer bütçen 3.000 TL civarıysa RAWM SH01 Pro Wireless MouseRAWM ES21 Pro Wireless Mouse bunlara da bakabilirsin. Rawm modellerinin tek artı yanı nordic mcu olması. MCHOSE'nin mcusu hakkında pek bilgim yok o konu hakkında yorum yapamam.
L7 Ultra tercih edilir elbette. Eğer bütçen 3.000 TL civarıysa RAWM SH01 Pro Wireless MouseRAWM ES21 Pro Wireless Mouse bunlara da bakabilirsin. Rawm modellerinin tek artı yanı nordic mcu olması. MCHOSE'nin mcusu hakkında pek bilgim yok o konu hakkında yorum yapamam.
ES21 Pro için çok fazla kişiden Pre ve Post travel problemi olduğunu duydum. İlk başta Raesha switch olanlarda var sanıyordum bu sorun ama incelediğimde Omron versiyonunda da var. SH01 tercih edilebilir.
Özellikle minimum 4-5 tane incelemeci Pre - Post travel sorunu olduğunu söylüyordu incelerken. Yoksa bende test için almayı planlıyordum.
ES21 Pro için çok fazla kişiden Pre ve Post travel problemi olduğunu duydum. İlk başta Raesha switch olanlarda var sanıyordum bu sorun ama incelediğimde Omron versiyonunda da bu sorun var. SH01 tercih edilebilir.
Özellikle minimum 4-5 tane incelemeci Pre - Post travel sorunu olduğunu söylüyordu incelerken.
Ben 1 ay önce satın aldım fakat öyle bir sorunla karşılaşmadım. İlk batch üretimlerinde öyle olabilir mi acaba? Bazı reddit kullanıcıları da öyle yazmıştı haklısınız.
Ben 1 ay önce satın aldım fakat öyle bir sorunla karşılaşmadım. İlk batch üretimlerinde öyle olabilir mi acaba? Bazı Reddit kullanıcıları da öyle yazmıştı haklısınız.
Fiyat güncellemesi yapılmamış olabilir. Alınabilir bir fare ama o fiyat bandında daha mantıklı ürünler var. L7 yerine ufak bir fare arıyorsan Scyrox - ATK U2 Pro ve Zaopin Z2 Mini bakabilirsin.
MCU'nun Nordic olması daha iyi RTL dediğin MCU için Nordic'den daha güçlü deniyor ama optimizasyon olarak daha kötü. Zaten MCHOSE'un sensör optimizasyonu başarısız geliyor çoğu markaya göre.
MCU'nun Nordic olması daha iyi RTL dediğin MCU için Nordic'den daha güçlü deniyor ama optimizasyon olarak daha kötü. Zaten MCHOSE'un sensör optimizasyonu başarısız geliyor çoğu markaya göre.
O zaman senin MCHOSE falan almaman lazım. Alabiliyorsan ATK A9 Ultra satın al.