MCHOSE L7 Ultra vs MCHOSE L7 Pro

Bütçe
3000

Gürkan Bacak

Kilopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• mchose-l7-ultra-white-8k-hz-paw-3950-sensor-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-mc-l7-9-1.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 18
  • mchose-l7-pro-8k-hz-siyah-kablosuz-gaming-mouse-mc-l7-4-y1.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 18
Fiyat güncellemesi yapılmamış olabilir. Alınabilir bir fare ama o fiyat bandında daha mantıklı ürünler var. L7 yerine ufak bir fare arıyorsan Scyrox - ATK U2 Pro ve Zaopin Z2 Mini bakabilirsin.

ES21 Pro için çok fazla kişiden Pre ve Post travel problemi olduğunu duydum. İlk başta Raesha switch olanlarda var sanıyordum bu sorun ama incelediğimde Omron versiyonunda da var. SH01 tercih edilebilir.

Özellikle minimum 4-5 tane incelemeci Pre - Post travel sorunu olduğunu söylüyordu incelerken. Yoksa bende test için almayı planlıyordum.

Ben 1 ay önce satın aldım fakat öyle bir sorunla karşılaşmadım. İlk batch üretimlerinde öyle olabilir mi acaba? Bazı reddit kullanıcıları da öyle yazmıştı haklısınız.

mchosede sanırım RTL8762GKh mcu var

Fiyat güncellemesi yapılmamış olabilir. Alınabilir bir fare ama o fiyat bandında daha mantıklı ürünler var. L7 yerine ufak bir fare arıyorsan Scyrox - ATK U2 Pro ve Zaopin Z2 Mini bakabilirsin.
şu an kullandığım mouse rival300s, çok minik olmasını istemiyorum

MCHOSE'de sanırım RTL8762GKh mcu var

Şu an kullandığım mouse Rival300s, çok minik olmasını istemiyorum

MCU'nun Nordic olması daha iyi RTL dediğin MCU için Nordic'den daha güçlü deniyor ama optimizasyon olarak daha kötü. Zaten MCHOSE'un sensör optimizasyonu başarısız geliyor çoğu markaya göre.

MCHOSE'de sanırım RTL8762GKh mcu var

Şu an kullandığım mouse Rival300s, çok minik olmasını istemiyorum

O zaman senin MCHOSE falan almaman lazım. Alabiliyorsan ATK A9 Ultra satın al.

A9 Ultra ilgimi çekti. Birkaç incelemesini izleyeceğim muhtemelen bunu alacağım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…