MCHOSE model fareler alınır mı?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Zaten çoğu mouse paw modellerini falan kullanıyor. Lakin bu safer mcu olarak Realtek marka kullanan MCHOSE K7 Ultra diye model ile karşılaştım. Bu bayağı kritik nokta. Bu mcu daha genel kullanılan nordic markalı Mcu'lar gibi iyi midir?

Model link: MCHOSE K7 Ultra Wireless Mouse

Forumda MCHOSE öven çok kaliteli hesap gördüm ama diğer yandan da olumsuz eleştiren kaliteli hesaplarda gördüm. Sizce MCHOSE markalı Mouse'lar alınır mı?

K7 yerine bunu alırdım.

İyi sosyaller. Zaten çoğu mouse paw modellerini falan kullanıyor. Lakin bu safer mcu olarak Realtek marka kullanan MCHOSE K7 Ultra diye model ile karşılaştım. Bu bayağı kritik nokta. Bu mcu daha genel kullanılan nordic markalı Mcu'lar gibi iyi midir?

Forumda MCHOSE öven çok kaliteli hesap gördüm ama diğer yandan da olumsuz eleştiren kaliteli hesaplarda gördüm. Sizce MCHOSE markalı Mouse'lar alınır mı?

Benden 3 tane MCHOSE mouse geçti hepsinde de sıkıntı çıktı çok fazla önermem artık.

K7 yerine bunu alırdım.
Buna da bakacağım hocam. Birde bunlarda "eli soğutan kaplama" var sanırsam. Şu parlak renkler onu gösteriyordu sanırsam. Birde bendeki 52 gramlık Lamzu Thorn'dan biraz ama biraz daha ağır mouse istiyorum. Sanki bu kadar hafif olunca biraz fazla elimden uçuyor mouse. Aslında kullanalı da 2 yıl olmuştur sadece ağırlıkta değil tabii mesele. Sadece önerdiğiniz biraz daha ağır model varsa bilmek isterim.

Hocam fiyatını hakediyor bence ama ben bir kere düşürünce hemen tekerleği bozuldu, değişime yolladım. Şans işi de olabilir ama başka markalara bakmakta fayda var. Baya rahat ama bu arada mouseyi düşürmem diyorsanız sorun yok :D.

Benden 3 tane MCHOSE mouse geçti hepsinde de sıkıntı çıktı çok fazla önermem artık.
Tecrübelerini aktardığın için teşekkürler hocam.

Hocam fiyatını hakediyor bence ama ben bir kere düşürünce hemen tekerleği bozuldu, değişime yolladım. Şans işi de olabilir ama başka markalara bakmakta fayda var. Baya rahat ama bu arada mouseyi düşürmem diyorsanız sorun yok :D.
Mouse'u düşürmem herhalde ya :D Gerçi bir ara Lamzu Thorn elimdeyken esneyeyim dedim ve o anda mouse kartal gibi uçup düşmüştü 😂 O kadar hafif ki... Bu olaydan da değil de özellikle CS2 oynarken aim fazla kontrolsüz geliyor bazen. O yüzden 52 gramdan biraz daha ağır mouse istiyorum. Sizin başka öneriniz var mıdır?

Hocam o zaman şöyle bir öneri vereyim mesela Wraith W1 mouse da 56 gram ağırlığı var isterseniz ona göz atın yanında ekstra pilde cıkıyor gene 51 grama düşürmek için.

Hocam o zaman şöyle bir öneri vereyim mesela Wraith W1 mouse da 56 gram ağırlığı var isterseniz ona göz atın yanında ekstra pilde cıkıyor gene 51 grama düşürmek için.
Bende diyorum 56 gram nasıl oluyor veya 51 gram'a nasıl düşüyor. Teşekkür ederim. Ona bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı