p0etika1
Centipat
Driverinden oyun modu 1'e al ve ona göre bir EQ ayarı çekersin olur biter.
Hocam EQ ayarı deniyorum ama bir türlü normal yapamadım. 7.1'de yankı yapıyor bu çözülüyor mu?
Driverinden oyun modu 1'e al ve ona göre bir EQ ayarı çekersin olur biter.
aynı sorunlardan müzdaripim bende. yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.Hocam EQ ayarı deniyorum ama bir türlü normal yapamadım. 7.1'de yankı yapıyor bu çözülüyor mu?
kulaklığın sesini azaltıp da denesene bi. bende işe yaradı muhtemelen sende de yarar.7.1 hiçbir şekilde kullanılabilir değil çok yankılı. EQ ayarı için Cloud yerine girip baştakini yaptım önceki oyun oynarkenki sese göre çok daha iyi oldu ama yine de bir gariplik var çözemiyorum vallahi bu kulaklığı Valorant'ta bir garip ses.
Kulaklığın sesini azaltıp da denesene bir. Bende işe yaradı muhtemelen sende de yarar.
7.1 hiçbir şekilde kullanılabilir değil çok yankılı. EQ ayarı için Cloud yerine girip baştakini yaptım önceki oyun oynarkenki sese göre çok daha iyi oldu ama yine de bir gariplik var çözemiyorum vallahi bu kulaklığı Valorant'ta bir garip ses.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.