MCHOSE V9 Pro alınır mı?

Hocam EQ ayarı deniyorum ama bir türlü normal yapamadım. 7.1'de yankı yapıyor bu çözülüyor mu?
aynı sorunlardan müzdaripim bende. yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

edit: kulaklıktan veya windows üzerinden ses yüksekliğini %55-%65 seviyelerine çekerseniz boğuk(?) sesten kurtuluyosunuz. ama ben sanal 7.1'i sevemedim sanırım onun dışında herhangi bi kusur yok kulaklıkta. EQ ayarlarım da bu şekilde

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-04 202224.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-04 202224.png
    39,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
7.1 hiçbir şekilde kullanılabilir değil çok yankılı. EQ ayarı için Cloud yerine girip baştakini yaptım önceki oyun oynarkenki sese göre çok daha iyi oldu ama yine de bir gariplik var çözemiyorum vallahi bu kulaklığı Valorant'ta bir garip ses.

7.1 hiçbir şekilde kullanılabilir değil çok yankılı. EQ ayarı için Cloud yerine girip baştakini yaptım önceki oyun oynarkenki sese göre çok daha iyi oldu ama yine de bir gariplik var çözemiyorum vallahi bu kulaklığı Valorant'ta bir garip ses.
kulaklığın sesini azaltıp da denesene bi. bende işe yaradı muhtemelen sende de yarar.

Kulaklığın sesini azaltıp da denesene bir. Bende işe yaradı muhtemelen sende de yarar.

Hocam hala çok garip bir yankı mevcut.

EQ ile alakalı bir mevzu hocam bu, EQ'yi kapatıp 7.1 açtığımda yankı azalıyor. Bitmiyor ama azalıyor baya.

Ama sorun çözülmüyor işte hala o yankı çok rahatsız ediyor. Dümdüz bir 7.1 koymak zor olmamalı ya.

Son düzenleme:

Gerçek 7.1 kulaklıklarda toplam 10 sürücü bulunur, beşi sağda beşi solda. İki kulakçıkta da 4 adet yön 1 adet subwoofer bulunur, kulaklık gerçek 7.1 olsun olmasın, asla size 7.1 deneyimini yaşatamaz. Kulaklığın doğası stereodur. Kulağınıza o kadar yakın sürücülerden hiçbir zaman 7+1 ses sistemi etkisi alamazsınız. Tabii her kulaklık da kötü diye geçmeyelim yüksek fiyata satılan kulaklık veya hoparlör seti alırsanız onlarda da fena sayılmayacak sonuçlar elde edilebiliyor. Fakat hiçbirisi gerçek 7 hoparlörün de yerini tutmaz hocam "Gaming" kulaklıklarda 7.1 satış stratejisinden başka bir şey değildir.

Mchose S9 pro ve V9 arasında kaldım hangisini önerirsiniz arkadaşlar mağazada gidip baktım ama deneme şansım olmadı çalışan arkadaş s9 al dedi sesi v9 dan daha iyi yüksek demişti ama kararsızım biri 55 saat diğeri 250 günde 5 saat oynasam 11 gün şarjı gider s9 un ki bazı günler oynamıyorum hafta sonları cok bakıyorum pc ye ne önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı