R rylika11 Femtopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:31 #21 yunusemrebinis dedi: Benim siparişim bugün geldi , fakat cızırtı var devamlı olmuyor ama 15 20 sn de bir geliyor. Sürücüyü güncelledim eq ayarları yaptım dongle için portları değiştirdim malesef olmadı iade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun hangi siteden aldınız ben de bugün sabah sipariş verdim kargoya verilmiş öyle bir sorun yaşamam umarım yaşarsakta iade edecez artık
yunusemrebinis dedi: Benim siparişim bugün geldi , fakat cızırtı var devamlı olmuyor ama 15 20 sn de bir geliyor. Sürücüyü güncelledim eq ayarları yaptım dongle için portları değiştirdim malesef olmadı iade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun hangi siteden aldınız ben de bugün sabah sipariş verdim kargoya verilmiş öyle bir sorun yaşamam umarım yaşarsakta iade edecez artık
Y yunusemrebinis Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 160 Bugün 19:32 #22 rylika11 dedi: geçmiş olsun hangi siteden aldınız ben de bugün sabah sipariş verdim kargoya verilmiş öyle bir sorun yaşamam umarım yaşarsakta iade edecez artık Genişletmek için tıkla... İdefix üzerinden hocam umarım iadede sorun çıkarmazlar. rylika11 dedi: geçmiş olsun hangi siteden aldınız ben de bugün sabah sipariş verdim kargoya verilmiş öyle bir sorun yaşamam umarım yaşarsakta iade edecez artık Genişletmek için tıkla... Bu arada cihaz gelince bilgilendirme yapabilirsen çok memnun kalırım. Son düzenleme: Bugün 20:15
rylika11 dedi: geçmiş olsun hangi siteden aldınız ben de bugün sabah sipariş verdim kargoya verilmiş öyle bir sorun yaşamam umarım yaşarsakta iade edecez artık Genişletmek için tıkla... İdefix üzerinden hocam umarım iadede sorun çıkarmazlar. rylika11 dedi: geçmiş olsun hangi siteden aldınız ben de bugün sabah sipariş verdim kargoya verilmiş öyle bir sorun yaşamam umarım yaşarsakta iade edecez artık Genişletmek için tıkla... Bu arada cihaz gelince bilgilendirme yapabilirsen çok memnun kalırım.