Rust1g Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 MCHOSE V9 Pro için yedek ped var mı?
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #2 Hortlattım kusura bakmayın fakat bulabildinizmi hocam?
Rust1g Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:38 #3 YagizRLL dedi: Hortlattım kusura bakmayın fakat bulabildinizmi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet Temu'dan aldım memnunum almak istersen için ath m50x/ kulaklık - Temu Türkiye
YagizRLL dedi: Hortlattım kusura bakmayın fakat bulabildinizmi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet Temu'dan aldım memnunum almak istersen için ath m50x/ kulaklık - Temu Türkiye
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:52 #4 Rust1g dedi: Evet Temu'dan aldım memnunum almak istersen için ath m50x/ kulaklık - Temu Türkiye Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan peki memnun musun mikrofon ses kalitesi vesaire H2002P'den geçiş yapmayı düşünüyorum da.
Rust1g dedi: Evet Temu'dan aldım memnunum almak istersen için ath m50x/ kulaklık - Temu Türkiye Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan peki memnun musun mikrofon ses kalitesi vesaire H2002P'den geçiş yapmayı düşünüyorum da.
Rust1g Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:20 #5 YagizRLL dedi: Kulaklıktan peki memnun musun mikrofon ses kalitesi vesaire H2002P'den geçiş yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Memnunum mikrofonu çok iyi ses kalitesine çok iyi diyebilirim ama ben James Donkey kulaklıktan geçtim buna ona göre çok iyi ama Havit belki daha iyidir bir şey diyemem EQ ayarlarını yapınca iyi oluyor.
YagizRLL dedi: Kulaklıktan peki memnun musun mikrofon ses kalitesi vesaire H2002P'den geçiş yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Memnunum mikrofonu çok iyi ses kalitesine çok iyi diyebilirim ama ben James Donkey kulaklıktan geçtim buna ona göre çok iyi ama Havit belki daha iyidir bir şey diyemem EQ ayarlarını yapınca iyi oluyor.