revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:14 #11 LiXR dedi: Yani pek sanmıyorum ancak belki kulaklıkta sorun vardır. Şöyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... en başta boyle kullanıyordum zaten sonra chat gptden ayar istedim ama iki türlü de bi fark yok geri mi yollamalıyım ürünü?
LiXR dedi: Yani pek sanmıyorum ancak belki kulaklıkta sorun vardır. Şöyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... en başta boyle kullanıyordum zaten sonra chat gptden ayar istedim ama iki türlü de bi fark yok geri mi yollamalıyım ürünü?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır Perşembe 21:17 #12 revoluty dedi: En başta boyle kullanıyordum zaten sonra ChatGPT'den ayar istedim ama iki türlü de bir fark yok geri mi yollamalıyım ürünü? Genişletmek için tıkla... Yani aklıma şu an bir şeyde gelmiyor yapacak başka bir şey de yok gibi zaten.
revoluty dedi: En başta boyle kullanıyordum zaten sonra ChatGPT'den ayar istedim ama iki türlü de bir fark yok geri mi yollamalıyım ürünü? Genişletmek için tıkla... Yani aklıma şu an bir şeyde gelmiyor yapacak başka bir şey de yok gibi zaten.