hocam pek inceleme videosu yok o yüzden bilindik demek istemedimMCHOSE bilindik marka.
elinize ulaşınca deneyimlerinizi merak ediyorum hocamBende dün benzer ikilemler içindeydim. Gamingtr'deki şu anki indirim ile birlikte ciddi bir fiyat farkı oluşuyor arada. Yorumlara güvenerek v9 pro ve s9 proya baktım. v9 pro rekabetçi oyunlar için (cs2 vs.) daha çok tavsiye ediliyordu. 250 saat gibi bir batarya ömrü de var. Ayrıca cloud 2 c wireless artık 3-4 yaşına geliyor.
Hem fiyat farkı ve şu anki indirim avantajıyla birlikte ben v9pro sipariş ettim dün (rengi sorun etmeden)
![]()
MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam pek inceleme videosu yok o yüzden bilindik demek istemedim
Yarın teslim edilecek sanırım, eklerim mutlaka buraya hocamhocam pek inceleme videosu yok o yüzden bilindik demek istemedim
elinize ulaşınca deneyimlerinizi merak ediyorum hocam
Hocam merhabalar, bugün elime ulaştı biraz deneme fırsatım oldu. Öncesinde bende atk mercury vardı, malzeme kalitesi atk'dan 10 kat daha iyi.hocam pek inceleme videosu yok o yüzden bilindik demek istemedim
elinize ulaşınca deneyimlerinizi merak ediyorum hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.