MCHOSE V9 Pro vs machenike GX30 Pro

Bütçe
3000

vincentzp

Centipat
Daha fazla  

FPS oyunlarinda tatmin etmesini istiyorum, mikrofon onemli degil ama berbatta olmasin.

Machenike %25 fiyat farki var 200TL indirimle birlikte. Sizce hangisi alinmali?
Bütçe 3K.

İkiside iyi Gx30 Pro ses kaliteside iyi

GX30 düz olanı denedim ses kalitesi iyi sorunsuz 7.1 de iyi GX30 Pro'da kablosuz olanı şu ana kadar kotu yorum öyle göremedim.

Hocam yeni oldugu icin gormemeniz normaldir. Kablolusu iyi diye kablosuzda iyi olacak diye bir durum keske olsa ama yok

Kullanmadım ancak v9'un malzeme kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak daha iyi olduğunu biliyorum. Ayrıca fazla fark olmasa da ses kalitesi de daha iyi.
Sizce alınır mı v9 içim konu açmıştım incelerseniz sevinirim v9 pro almaya değer mi

Sizce alınır mı? V9 içim konu açmıştım incelerseniz sevinirim V9 Pro almaya değer mi?

Zaten açtığın konuda arkadaşlar yardımcı olmuş. Kulaklık hakkında pek fazla kullanıcı yorumu yok o yüzden biraz kumar oynamak gibi bir durum. Ürün kağıt üstünde iyi gibi gözükse de şu anlık fazlası ile inceleme çıkana kadar dikkatli olmakta fayda var. Ha illa alacağım dersen al dene beklediğinden iyi çıkarsa kullanırsın incelemesini de sen yaparsın. Ama dediğim gibi biraz kumar oynamak gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…