Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #1 Razer markasına guvenirim fakat kablosuz kulaklık istiyorum. Hangi kulaklık daha kalitelidir ve hangisinin mikrofonu daha iyidir?
Razer markasına guvenirim fakat kablosuz kulaklık istiyorum. Hangi kulaklık daha kalitelidir ve hangisinin mikrofonu daha iyidir?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.717 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #2 V9 Pro daha iyi. Markaya güvenmeniz kalite olarak daha iyi olduğu olmuyor.
swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #3 daha uzun ömürlü ve yeni isterseniz mchose v9 daha iyi ses isterseniz blackshark v2 X
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 7 Ekim 2025 #4 V2X kablolu tarafında da çok iyi değil V9 Pro öneririm. Kabloluya tamamsanız Fifine H9 öneririm ses ve mikrofon olarak ikisinden de iyi.
V2X kablolu tarafında da çok iyi değil V9 Pro öneririm. Kabloluya tamamsanız Fifine H9 öneririm ses ve mikrofon olarak ikisinden de iyi.
Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #5 Mai_Sakurajima dedi: V2X kablolu tarafında da çok iyi değil V9 Pro öneririm. Kabloluya tamamsanız Fifine H9 öneririm ses ve mikrofon olarak ikisinden de iyi. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgisayar masasından surekli kalkan birisiyim kablosuz benim icin daha rahat bir secim.
Mai_Sakurajima dedi: V2X kablolu tarafında da çok iyi değil V9 Pro öneririm. Kabloluya tamamsanız Fifine H9 öneririm ses ve mikrofon olarak ikisinden de iyi. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgisayar masasından surekli kalkan birisiyim kablosuz benim icin daha rahat bir secim.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 7 Ekim 2025 #6 Lemboros dedi: Maalesef bilgisayar masasından surekli kalkan birisiyim kablosuz benim icin daha rahat bir secim. Genişletmek için tıkla... V9 Pro iyidir o zaman.
Lemboros dedi: Maalesef bilgisayar masasından surekli kalkan birisiyim kablosuz benim icin daha rahat bir secim. Genişletmek için tıkla... V9 Pro iyidir o zaman.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.873 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Ekim 2025 #7 V9 Pro kullanıyorum, memnunum.