MCHOSE X9 alınır mı?

Bütçe
4000

eutrias

Hectopat
Evet Fifine H9 daha iyi fakat kablosuz almayı düşünüyorum. ATK'da sorun yaşayanlar daha çok MCHOSE V9 ve S9'da pek alınabilir durmuyor.
X9 hakkında kötü yorum aşırı az bu bütçede alabileceğim en iyisi diye düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Sadece FPS oyunları oynuyorum ve dizi film seyrediyorum.

Alınabilir durmuyor derken X9'a göre dedim :D
Şikayetlere göre sıralama yaptım en az şikayet gördüğüm kulaklık X9 sonra S9 geliyor ama batarya olarak X9 daha iyi duruyor tabii V9 da çok şikayet olmasının sebebi muhtemelen diğerlerine göre daha çok satıldığı için ama işte 😕

Aslında hepsi aynı şeyin laciverti ama boş boş kurcalamak hoşuma gidiyor.

Alınabilir durmuyor derken X9'a göre dedim :D
Şikayetlere göre sıralama yaptım en az şikayet gördüğüm kulaklık X9 sonra S9 geliyor ama batarya olarak X9 daha iyi duruyor tabii V9 da çok şikayet olmasının sebebi muhtemelen diğerlerine göre daha çok satıldığı için ama işte 😕

Aslında hepsi aynı şeyin laciverti ama boş boş kurcalamak hoşuma gidiyor.

V9 da nerede ve ne gibi şikayetler duydunuz? Eğer ses ile ilgili şikayetler ise EQ ayarı yapmayı bilmeyenlerin boş beleş sallamasından kaynaklı bir durum. EQ ayarı yapılınca gayet güzel ses veriyor kulaklık.

V9 da nerede ve ne gibi şikayetler duydunuz? Eğer ses ile ilgili şikayetler ise EQ ayarı yapmayı bilmeyenlerin boş beleş sallamasından kaynaklı bir durum. EQ ayarı yapılınca gayet güzel ses veriyor kulaklık.

Hocam dediğiniz gibi ses kalitesi ile ilgili şikayetler var en çok bazıları EQ yapınca bile kötü demiş. Mikrofon sesi boğuk. Bazı kişiler cızırtı ve dip sesten şikayet etmiş.
X9 da bu şikayetleri göremedim varsa da aşırı az tabii dediğim gibi çok fazla satılmadığı için.
Bu yüzden tam karar veremedim ikisi de çok benzer.

Hocam dediğiniz gibi ses kalitesi ile ilgili şikayetler var en çok bazıları EQ yapınca bile kötü demiş. Mikrofon sesi boğuk. Bazı kişiler cızırtı ve dip sesten şikayet etmiş.
X9 da bu şikayetleri göremedim varsa da aşırı az tabii dediğim gibi çok fazla satılmadığı için.
Bu yüzden tam karar veremedim ikisi de çok benzer.
Dediğin hiçbir şeyi @Xitana ile ben yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı