MCHOSE X9 vs MCHOSE V9 Pro

Bütçe
4000
Ben bu hafta V9 Pro'yu alacağım X9'a göre pili daha uzun gidiyor ve daha hafif. X9'un daha iyi oldugu kısımlar RGB ışığının olması ve kulaklıgın kafanın tepesıne temas eden kısmının alumınyum olması, V9 Pro'nun kafaya temas eden kısmı sert plastik diye biliyorum. V9 Pro'nun malzeme kalıtesının yeterınce ıyı oldugunu dusundugum ıcın X9 yerine tercih edilebilir bence.

Bir de ChatGPT'nın dedıgıne gore V9 Pro'nun ses suruculerının yapıldığı madde X9'a göre daha iyiymiş V9 Pro daha iyi ses verirmiş yani.

RGB benim için önemli değil ancak kafaya temas eden yerin plastik olması biraz kötü olmuş V9 için, şarj süresi çok önemli değil benim için. Gün sonu bilgisayarla işim bittiğinde şarja takıyorum nasılsa, haftalarca şarja takmadan kullanacak değilim. Teşekkür ederim yorumun için ama X9 daha mantıklı sanki.

Hangisi daha cok hosuna gıttıyse onu al tabii ozetle V9 Pro'nun malzeme kalıtesı daha kotu ama verdiği ses daha iyi X9'un malzeme kalitesi daha iyi ama verdiği ses daha kotu.

Hangisi daha cok hosuna gıttıyse onu al tabii ozetle V9 Pro'nun malzeme kalıtesı daha kotu ama verdiği ses daha iyi X9'un malzeme kalitesi daha iyi ama verdiği ses daha kotu.

Çok FPS oynamıyorum, oynadığımda da ikisi arasındaki ses kalitesi farklı dağlar kadar fark yaratmaz diye düşünüyorum. Kullanırken kulak acıtmaması, kafayı sıkmaması benim aradığım özellikler. X9 alacağım o yüzden. Aldıktan sonra tekrar buraya değerlendirme yaparım. Tekrar teşekkürler yorumlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…