Mchouse A5 Ultra vs ATK drogonfly A9 Pro vs VXE R1 Pro

EmirCGL

Centipat
Daha fazla  
Elim yaklaşık 18cm tutuş şeklim palm ve bütçem 2500 gibi bir şey. 3 aşağı 5 yukarı olabilir önereceğiniz fiyatlar lakin benim arafta kaldığım 3 mouse var.

1. ATK drogonfly A9 Pro.

2. VXE R1 Pro.

3.mchouse A5 Ultra.
Sizce hangisi mantıklı veya sizin başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK Dragonfly A9 Pro. Diğer ikisi yapı olarak daha küçük, avucunu tam doldurmaz, seni ister istmez claw tutuşa zorlar.

Peki bunların özellik olarak farkları çok hissedilir bariz midir yoksa hepsi bana iyi bir oyun deneyimi sunarmı

A9 Pro bakabilirsin.

A5 Ultra en iyisi ancak eline kucuk gelebilir. R1 hem ondanda kucuk hem yapi kalitesi olarak geride, o yuzden elenmeli.

ATK A9 Pro eline en uygun seçenek olur ancak hem yapı kalitesi olarak biraz daha geride hemde MCU'su referans olarak kötü. PAR2862 MCU kullanıyor, entegrasyonu tam olarak yapılamamışsa üzebilir. En iyi ihtimalle motion sync özelliği iyi çalışıyorsa o şekilde toparlar.

Aynı MCU'yu kullanan bir mousenin testidir. Oldukça atlama var görüldügü gibi. Ayrıca deli gibi verimsiz bir MCU.

3 aşağı 5 yukarı dediğiniz 3000 olursa RAWM bakılabilir.

İfadeler: kxy
Valla hocam bu MCU fln hiç anlamıyorum kısaca beni üzer diyorsunuz galiba

Hocam internet sitesinde MCU sizin dediğinizden daha farklı bir şey yazıyor pixart flagship yazıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…