Çözüldü MCP6PB M2+ için AMD işlemci yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

muhametsafak

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhaba masaüstü bilgisayarımın işlemcisini yükseltmek istiyorum. Diğer özellikleri işimi fazlasıyla görüyor. Anakartım BioStar MCP6PB M2+ Versiyon. 6.3/6.4/6.5/6.7 şuanda AMD Sempron bir işlemci ile kullanıyorum. Anakartın resmi sayfasında FX serisinin desteklendiği belirtiyor ama yine kendi işlemci desteği alanında FX serisinin olmadığını gördüm. Sizden ricam AMD marka 4 çekirdekli bir işlemci önermeniz! Anakartı şuan için yenilemeyi düşünmüyorum.

Kardeşim senin bu anakarta Fx işlemci takman mümkün değil. Ayrıca anakartın max. ram desteği 4 gb. 4 gb den fazla ram de takamassın. Bu anakarta takacağın en iyi işlemci AMD Phenom™ II X4 x945 dir. Bu işlemciyi takman içinde bir bios güncellemesi yapman gerekiyor.

Cevabiniz icin tesekkur ederim, peki yine amd olacak sekilde anakart ve islemci tavsiye edebilirmisiniz? 400-600 tl fiyat araliginda. Amacim kesinlikle oyun degil. Oyun bilgisayari olmayacak.

Amacım programlama yaparken en ufak bir kasma ile karşılaşmamak bu yüzden de sistemi yükseltmek istiyorum. (Şuan ki sistemim nadiren kasılıyor.) Her neyse MSI 760GM-P23 (FX) ve AMD FX-6300 işlemci uyum sağlar mı veya AMD Phenom™ II X4 bulabileceğim bir adres verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı