mehmet99mehmet Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Zırha büyü bastım texture bozuldu yaya büyü bastım hörünmez oldu. Oyunda texture pack dahi denedim hiçbiri olmadı vanilla pack de denedim ancak yine olmadı. Hatta oyunu güncelledim yine olmadı.
Zırha büyü bastım texture bozuldu yaya büyü bastım hörünmez oldu. Oyunda texture pack dahi denedim hiçbiri olmadı vanilla pack de denedim ancak yine olmadı. Hatta oyunu güncelledim yine olmadı.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Ocak 2024 #2 Kullandığın Texture hatalı. Farklı bir texture deneyebilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS mehmet99mehmet Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Lasty dedi: Kullandığın texture hatalı. Farklı bir texture deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Kaç defa denedim bir bilsen. Artı 0 Eksi
Lasty dedi: Kullandığın texture hatalı. Farklı bir texture deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Kaç defa denedim bir bilsen.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Ocak 2024 #4 Texture dışında herhangi bir mod var mı? Belki onlar uyumsuzluk yapıyordur. Artı 0 Eksi
KS KS mehmet99mehmet Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 Lasty dedi: Texture dışında herhangi bir mod var mı? Belki onlar uyumsuzluk yapıyordur. Genişletmek için tıkla... Gün sayacı var onu çıkarıp denedim daha önce. Artı 0 Eksi
Lasty dedi: Texture dışında herhangi bir mod var mı? Belki onlar uyumsuzluk yapıyordur. Genişletmek için tıkla... Gün sayacı var onu çıkarıp denedim daha önce.