umutsuzvakaben Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2021 #11 Alpaslan64 dedi: Bana da olmuş. Ama sadece mail gelmiş. Onda da herhangi bir bilgi yok. Bende geri cevap verdim bakalım ne olacak? Bir gelişme oldu mu? Genişletmek için tıkla... Henüz değil umutsuzvakaben dedi: Henüz değil. Genişletmek için tıkla... Hafta sonuna kadar iadeyi yapacaklarını söylediler niye bu kadar uzatıyorlarsa >:/ Arkadaşlar para iademi sonunda bugün aldım. Şükür gene yırttık. Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Alpaslan64 dedi: Bana da olmuş. Ama sadece mail gelmiş. Onda da herhangi bir bilgi yok. Bende geri cevap verdim bakalım ne olacak? Bir gelişme oldu mu? Genişletmek için tıkla... Henüz değil umutsuzvakaben dedi: Henüz değil. Genişletmek için tıkla... Hafta sonuna kadar iadeyi yapacaklarını söylediler niye bu kadar uzatıyorlarsa >:/ Arkadaşlar para iademi sonunda bugün aldım. Şükür gene yırttık.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 11 Ocak 2021 #12 Поиск в Plati.Market Результаты поиска на Plati.Market plati.ru Buyur. Aldıktan sonra tüm bilgilerini değiştir. Hesap satın almadan önce buraya gelip danışmalıydın.
Поиск в Plati.Market Результаты поиска на Plati.Market plati.ru Buyur. Aldıktan sonra tüm bilgilerini değiştir. Hesap satın almadan önce buraya gelip danışmalıydın.
umutsuzvakaben Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2021 #13 time to abandon ship dedi: Поиск в Plati.Market Результаты поиска на Plati.Market plati.ru Buyur. Aldıktan sonra tüm bilgilerini değiştir. Hesap satın almadan önce buraya gelip danışmalıydın. Genişletmek için tıkla... Ben o işi Preburada'dan hallettim, ama çok haklısın kesinlikle sormalıydım. Teşekkürler
time to abandon ship dedi: Поиск в Plati.Market Результаты поиска на Plati.Market plati.ru Buyur. Aldıktan sonra tüm bilgilerini değiştir. Hesap satın almadan önce buraya gelip danışmalıydın. Genişletmek için tıkla... Ben o işi Preburada'dan hallettim, ama çok haklısın kesinlikle sormalıydım. Teşekkürler