"mdnsresponder.exe" trojan mi?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 11 kullanıyorum bu uygulama virüs müdür?
Hem başlangıçta PC açılırken çalışmaya başlıyor adı da değişik Apple. İnc diye fakat benim PC Windows. Virüs olabilir mi?😥

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-28 170121.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 170121.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran görüntüsü 2024-11-28 170236.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 170236.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
H

Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 11 kullanıyorum bu uygulama virüs müdür?
Hem başlangıçta PC açılırken çalışmaya başlıyor adı da değişik Apple. İnc diye fakat benim PC Windows. Virüs olabilir mi?😥

Hocam değil Apple ile alakalı.
  • iTunes, bonjour kullanarak paylaşılan müzik kütüphanelerini ve airport Express aygıtlarını bulur. Apple TV varsa bu da bonjour tarafından tespit edilir.
  • Safari, bonjour kullanarak ağ yazıcılarını, ağ kameralarını, ve kablosuz ağ geçitlerini tespit eder.
  • Internet Explorer, bonjour araç çubuğu eklentisi ile bonjour yayını yapan web sitelerini tespit eder.
  • Bonjour yazıcı kurulum sihirbazı, bonjour ile bonjour yayını yapan ağ yazıcılarını tespit eder.
  • Adobe Creative Suite 3 uygulamaları bonjour kullanarak digital asset management servislerini tespit eder.

H

Hocam değil Apple ile alakalı.
  • iTunes, bonjour kullanarak paylaşılan müzik kütüphanelerini ve airport Express aygıtlarını bulur. Apple TV varsa bu da bonjour tarafından tespit edilir.
  • Safari, bonjour kullanarak ağ yazıcılarını, ağ kameralarını, ve kablosuz ağ geçitlerini tespit eder.
  • Internet Explorer, bonjour araç çubuğu eklentisi ile bonjour yayını yapan web sitelerini tespit eder.
  • Bonjour yazıcı kurulum sihirbazı, bonjour ile bonjour yayını yapan ağ yazıcılarını tespit eder.
  • Adobe Creative Suite 3 uygulamaları bonjour kullanarak digital asset management servislerini tespit eder.

Tm da ben Apple alakalı bir uygulama ya da cihaz kullanmyorum ki.
bu yazılımın windowsta olması normal mi peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı