MDR XB450 jak girişi tamiri nasıl yapılır?

Makaleler
4
Daha fazla  
Selam herkese, elektrikten anlayn varsa, bu kulaklığın jak girişini ben dönüştürücü ile PC'ye bağlıyorum çünkü kablosu kısa. Neyse dönüştürücüye fazla zorladım ve jak girişi içine kaçtı sonra çıkarttım ve kablosuna jakı geri taktım. Fakat bu sefer çalışmadı çıktığı için mi vs. bilmiyorum. Bende başka kablodan aldığım jak kısmını bir miktar kesip, benim kulaklığın jak kısmını kestiğim kısma bağlarım renklerini aynı getiririm bantlarım kafasıyla bağladım çalışmadı. Bunu yapma nedenim hoplarlörde işe yaramasıydı, kulaklıklarda farklı oluyor herhalde çalışmadı. Bu kulaklığın kulaklık girişi yok yani kablosu kulaklığa bağlı yani çıkmıyor fotoğrafta görürsünüz. Nasıl ses alabilirim kabloların ucunu vs. nasıl birleştirebilirim veya bu kulaklığa (mdr XB450) götürüp kablo tamiri yaptırsam uğraşırlar mı? Kulaklığı kullanmaya başlayalı 3-4 gün oldu hiç bir sıkıntısı yok sadece jak girişini kestim o kadar yardım ederseniz sevinirim.

Kulaklık resimleri
1607378756519.png

1607378773495.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı