MDR-XB450AP model kulaklik nasildir?

cynox06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar teknosadan almak istiyorum ve nasildir bilmiyorum. Urunun saglam olmasi ve yagmurlu havalarda vs. bozulmamasi gerekli. Teknolojik aletleri cok hor kullaniyorum. Ayrica ses kalitesi nasildir, alternatif olarak ne onerebilirsiniz ve android 2.3.6 telefonumda calisir mi? Simdiden tesekkurler. @BilgisayarKurdu

Kusura bakma ilk etiketlediğinde cevap verme imkanım yoktu.

Sony MDR yani Extra Bass serisi kulaklık almak istiyormuşsun.
XB910 model yani MDR serisinin en üst seviye kulaklığı olan ürünü incelemiştim.
Bass konusunda gerçekten fazla iyi bir seri.

O kulaklığı takıp incelemedim ancak almanı öneririm, iyi bir kulaklık.
Telefonunda çalışır.

Ancak bu serinin düşük frekans ses ağırlıklı olduğunu unutma, tiz seslerden çok bir beklentin olmamalı. Zira ben 910'u kulağıma taktığımda rahatsız olmuştum ağır bass'tan.

Cevapladigin icin tesekkurler. Onerebilecegim bir kulaklik var mi? Ayrica benim yuzumden de ceza aldigin icin ozur dilerim. :)

Cezanın seninle bir alakası yoktu, cezanın bir sebebi de yoktu zaten. İş işten geçtikten sonra olsa da anlaşıldı neyin ne olduğu.
Biz konularımıza dönelim :)
Kulaklıktan beklentin nedir senin? Yakın zamanda ben de detaylı araştırma içerisindeydim, telefonun ekranını kırmam ile hayallerimin suya düşmesi bir oldu.
Mesela benim gösteriş beklentim vardı alacağım kulaklıktan.

Kulakliktan beklentim ses kalitesi disariya ses vermemesi az da olsa gosterisli olmasi. Muzik turu olarak da rap muzik dinliyorum.

Merhaba konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende Türkçe Rap dinliyorum sizce bunu almalı mıyım cynox06 birde telefonumda kullanacağım memnun kalır mıyım sen aldıysan memnun musun?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı