5 513285 Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 63 7 Mart 2024 #1 Mdrp güzel mi, oynanır mı sizce? Bilen var mı?
Nihat Utku Doğan Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 17 7 Mart 2024 #2 Eğer aradığın şey rol değil de sesli GTA 5 oynayarak silah ateşlemek ise evet güzel. Rol arıyorsan eğer yakınından geçme.
Eğer aradığın şey rol değil de sesli GTA 5 oynayarak silah ateşlemek ise evet güzel. Rol arıyorsan eğer yakınından geçme.
5 513285 Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 63 7 Mart 2024 #3 Nihat Utku Doğan dedi: Eğer aradığın şey rol değil de sesli GTA 5 oynayarak silah ateşlemek ise evet güzel. Rol arıyorsan eğer yakınından geçme. Genişletmek için tıkla... Güzel RP çevireceğim bir sunucu önerir misin?
Nihat Utku Doğan dedi: Eğer aradığın şey rol değil de sesli GTA 5 oynayarak silah ateşlemek ise evet güzel. Rol arıyorsan eğer yakınından geçme. Genişletmek için tıkla... Güzel RP çevireceğim bir sunucu önerir misin?
Nihat Utku Doğan Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 17 7 Mart 2024 #4 513285 dedi: Güzel RP çevireceğim bir sunucu önerir misin? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kaliteli rol kalitesi olan sunucu bulamadığım için FiveM'i bıraktım. Maalesef önerebilecek kadar takip etmiyorum artık FiveM Sunucu'larını.
513285 dedi: Güzel RP çevireceğim bir sunucu önerir misin? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kaliteli rol kalitesi olan sunucu bulamadığım için FiveM'i bıraktım. Maalesef önerebilecek kadar takip etmiyorum artık FiveM Sunucu'larını.
R reluforever Femtopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #6 Güzel bir sosyal rol istiyorsan seni sunucuma bekliyorum... TODES ROLEPLAY discord/todes