AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2015 #11 Ne kadar denediysem yükleyemedim. Malesef hızlı resimden yüklüyeceğim. hizliresim.com: Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Ne kadar denediysem yükleyemedim. Malesef hızlı resimden yüklüyeceğim. hizliresim.com: Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2015 #12 Superuser programını deneyin. Yine olmazsa tablete format atın ve Kingoroot programı ile rootlamayı deneyin.
Superuser programını deneyin. Yine olmazsa tablete format atın ve Kingoroot programı ile rootlamayı deneyin.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #13 Tablete Root atılmamış mı? Tabletime tekrar root atmayı denedim, yeniden başlattıktan sonra oldu. SuperSu'da çalışıyor. Teşekkürler.
Tablete Root atılmamış mı? Tabletime tekrar root atmayı denedim, yeniden başlattıktan sonra oldu. SuperSu'da çalışıyor. Teşekkürler.