Measoft atomic developer Preview yayımlandı

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar! Kendi yaptığım tarayıcımın bir sonraki sürümü olan Developer Preview'i sonunda tamamladım.
Öncelikle şunu belirtmem gerek ki tarayıcıyı tek başıma yaptım.
Hız açısından kendi daha dün yaptığım testlerim ile yeni Edge, eski Edge, Internet Explorer ve Opera'yı geçti. Firefox ile arasında 4ms Chrome ile arasında 7ms vardı. Yani hız açısından sizi üzmeyecek bir tarayıcı.
Gelelim güvenliğe . İçinde yerleşik oltalama koruması var ama henüz daha halen tam değil. Ama birçok virüslü siteden koruduğunu belirtmemde fayda var .
Önceki sefere göre arayüzünü bayağı iyileştirdim. Beğeneceğinizi düşünüyorum .
Kurulum dosyası olarak ise çok değişiklik var. Artık arayüzlü bir kurulum dosyası olması da artı katıyor programa . Ama halen beta sürümünde buglar olursa kusuruma bakmayın.
Bir sürü bug düzeltildi. Örneğin sekme yazısı titriyordu. Onu düzelttim.
Önceki sürüme göre daha hızlı. Bir sürü optimizasyon ekledim.
Her zaman ki gibi önerilerinize açığım. Eksikleri belirtebilirsiniz. (Örneğin: Bug, özellik, altyapı, optimizasyon... vb. gibi)
İndirme Linki(setup): Measoft Atomic Setup.exe.
Gerekli Paketler(rar'dan klasöre çıkarmanız gerekmektedir...[Bat dosyası ile otomatik kurulum yapabilir yada kendiniz el ile yükleyebilirsiniz]): Gerekli Paketler.rar.
Saygılar, Measoft ekibi.

Son düzenleme:
@24099 @Murat5038 hocalarım inceler misiniz güvenlik açısından? @309999 sizi zan altında bırakmak istemem. Sadece güvenliğinden emin olmak isterim. Hem forum güvenliği hem kendi güvenliğim açısından.

İsterseniz VirusTotal'den taratabilirsiniz. Gönlün rahat olsun diye yapabilirsin...
@Ali Güngör @Recep Baltaş @SideWinder @Burak Alkan @MF @24099 görüşlerinizi merak ediyorum sakıncası olmazsa bir bakabilir misiniz?
VirusTotal: VirusTotal.

Son düzenleme:
@Akil Gündoğan @Murat5038 Hocalarım inceler misiniz güvenlik açısından?
Zararlı olarak değil ancak tarayıcının kullandığı araçların bazısında güvenlik açıkları bulunuyor eski tarihli olduklarından, paketleyici yazılımında açığı bulunduğu için kurarken bunu da dikkate alırsınız. Güvenlik açığı sıkıntı değil derseniz kullanabilirsiniz.

Yazılım eski tarihli falan değil. Geckofx 45'in güvenlik yamalı sürümünü kullanıyorum. 4 yıl önceki sürüm değil yani. Hatta en son 3 hafta önce güncellenmiş . Güvenlik yamalı ve hala destek veriliyor... Destek bitince en son sürüme geçerim merak etmeyin... Paketleyici yazılımı da güncel setup da güncel merak etmeyin... Açıklara karşı güncelleme almaya da devam ediyor...

Yani ben uyardım sadece kendileri bilir artık. Dediğim tarayıcı araçlarını da geliştirici olduğunuz için verdiğim yerden görebilirsiniz hangileri tespit edilmiş diye. Gecko olduğunu görüyorum lakin bu tarayıcıdan bağımsız araçlar.
Adobe kaynaklı ve çok açık çıkan bir şirket o aracçlarında. 2018'den kalma, kendiniz açık kaynaktan aldığınız yazılımın değil de Adobe tarafından veya MS tarafından sağlanan dosyasıyla değiştirebilirseniz sıkıntı olmayacaktır işleyişte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…