MEB Burs ödemesi yatmadı

Makaleler
1
Daha fazla  
Normalde her ayın ortasında PTT'ye yatırılan İOKBS bursu yatmadı. En geç ayın 25'inde yatırılır diyen MEB parayı yatırmadı.

e-Okul üzerinden yatırıldı olarak gözüküyor fakat ATM'lere gidip baktığımda yatmamış olarak gözüküyor. Birkaç kişiye de sordum size yattı mı? Diye. Çoğu kişiye bayram öncesi yatmış ve çekmişler. Ben de bana sıra gelmedi herhalde, bayramdan sonrasına kaldı herhalde diye biraz daha bekledim. Fakat ayın 1'i oldu. Ağustos'a girdik. Hâlâ temmuz bursu yatmadı. Bursun kesilmesi için de bir sebep yok. Burs yaz aylarında da yatar. Okulu aradığımda ise açmıyorlar.
Bu sorun için nereye başvurabilirim? Ne yapmam gerek? Bilen ve bilgi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Gerekli fotoğrafları da aşağıya bırakıyorum. İyi Sosyaller.

IMG_20210801_132301.jpg

IMG20210731184433-01.jpeg

(28.07 tarihli olan işlem farklı bir ATM'den bakiye sorgulama için alınan bir işlem. Yani burs ile alakası yok.)

Normalde her ayın ortasında PTT'ye yatırılan İOKBS bursu yatmadı. En geç ayın 25'inde yatırılır diyen MEB parayı yatırmadı.

e-Okul üzerinden yatırıldı olarak gözüküyor fakat ATM'lere gidip baktığımda yatmamış olarak gözüküyor. Birkaç kişiye de sordum size yattı mı? Diye. Çoğu kişiye bayram öncesi yatmış ve çekmişler. Ben de bana sıra gelmedi herhalde, bayramdan sonrasına kaldı herhalde diye biraz daha bekledim. Fakat ayın 1'i oldu. Ağustos'a girdik. Hâlâ temmuz bursu yatmadı. Bursun kesilmesi için de bir sebep yok. Burs yaz aylarında da yatar. Okulu aradığımda ise açmıyorlar.
Bu sorun için nereye başvurabilirim? Ne yapmam gerek? Bilen ve bilgi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Gerekli fotoğrafları da aşağıya bırakıyorum. İyi Sosyaller.

Eki Görüntüle 1124731

Eki Görüntüle 1124732

(28.07 tarihli olan işlem farklı bir ATM'den bakiye sorgulama için alınan bir işlem. Yani burs ile alakası yok.)
Benimki yatıyor hala hatta zam yapıldı 360 TL oldu.

Allah Allah ben de aynı bursu alıyorum online eğitim boyunca hiç yatırmadılar bana. Bursla yatılı kaldığım için kesinti yapıyordu ancak 1 yıldır hiç vermiyor.
Yatılılara burs yatmaz diye biliyorum.
Benim arkadaşlarımda bu tarz sorunlar yaşamıştı. Bazen para geç veya eksik geliyordu.
Ben ilk defa yaşıyorum. Zaten attığım fotoğrafta da gözüküyor. Hep ayın 10-20 arası yattı.
Benimki yatıyor hala hatta zam yapıldı 360 TL oldu.
Evet Temmuz'da zam gelmiş olmalıydı. Yatan birçok kişi var ama yatmayan da baya var. Şikayetvar sitesinde belirten kişiler de var.

Eki Görüntüle 1124731

Eki Görüntüle 1124732

Ben bu ay aldım bursu ayın 22'sinde. Bazen ayın 10'unda bazen de 1 ay sonra bile yatabiliyor. Düzenli ilerlemiyor tam olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı