retiredtechnpt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 12 Nisan 2016 #1 Okulda mebin neti var 99 mbps hızı var ama yasaklı. Bu yasağı nasıl aşarım? (Yasak derken yasaklı sitelere giriş facebook vs vs.) Betternet, Psifon, Hidemyass... işe yaramadı.
Okulda mebin neti var 99 mbps hızı var ama yasaklı. Bu yasağı nasıl aşarım? (Yasak derken yasaklı sitelere giriş facebook vs vs.) Betternet, Psifon, Hidemyass... işe yaramadı.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.792 Çözümler 62 12 Nisan 2016 #2 ZenMate denediniz mi?
Osman YILDIZ Hectopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 182 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Teknikeri 12 Nisan 2016 #3 Hotspot Shield var bana mısın demez
retiredtechnpt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 12 Nisan 2016 #4 Zenmate denedim olmadı. Şimdi Hotspotu deniyorum. Bu mesajı da okuldan atıyorum. Osman YILDIZ dedi: Hotspot Shield var bana mısın demez Genişletmek için tıkla... Hotspot işe yaramadı bağlanamıyor. Hadi beyler burada meble savaşıyoruz başka öneri? Eskiden en dandik program bile kırıyordu mebi şu an ne hale gelmişi. retiredtechnpt dedi: Zenmate denedim olmadı. Şimdi Hotspotu deniyorum. Bu mesajı da okuldan atıyorum. Hotspot işe yaramadı bağlanamıyor. Hadi beyler burada meble savaşıyoruz başka öneri? Eskiden en dandik program bile kırıyordu mebi şu an ne hale gelmişi. Genişletmek için tıkla... Konu güncel.
Zenmate denedim olmadı. Şimdi Hotspotu deniyorum. Bu mesajı da okuldan atıyorum. Osman YILDIZ dedi: Hotspot Shield var bana mısın demez Genişletmek için tıkla... Hotspot işe yaramadı bağlanamıyor. Hadi beyler burada meble savaşıyoruz başka öneri? Eskiden en dandik program bile kırıyordu mebi şu an ne hale gelmişi. retiredtechnpt dedi: Zenmate denedim olmadı. Şimdi Hotspotu deniyorum. Bu mesajı da okuldan atıyorum. Hotspot işe yaramadı bağlanamıyor. Hadi beyler burada meble savaşıyoruz başka öneri? Eskiden en dandik program bile kırıyordu mebi şu an ne hale gelmişi. Genişletmek için tıkla... Konu güncel.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.792 Çözümler 62 12 Nisan 2016 #5 İnternet'e girmeyi uğraştığın gibi derslerinle uğraş başarılı olursun.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 12 Nisan 2016 #6 Sadece internet kullanmak istersen (ben öyle yapıyorum) Puffin tarayıcıyı indir. İstediğin her yere giriyor.
Sadece internet kullanmak istersen (ben öyle yapıyorum) Puffin tarayıcıyı indir. İstediğin her yere giriyor.
retiredtechnpt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 12 Nisan 2016 #7 SunSet dedi: İnternet'e girmeyi uğraştığın gibi derslerinle uğraş başarılı olursun. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin hocam dersler düşük değil. Sorunu da hallettim. Psifon işe yaradı.
SunSet dedi: İnternet'e girmeyi uğraştığın gibi derslerinle uğraş başarılı olursun. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin hocam dersler düşük değil. Sorunu da hallettim. Psifon işe yaradı.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #8 Hocam Bizde Flasha Psipshion Atıp Akıllı Tahtadan Face Giriyoz (Beden Dersleri)
retiredtechnpt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 21 Nisan 2016 #9 Silinen üye dedi: Hocam Bizde Flasha Psipshion Atıp Akıllı Tahtadan Face Giriyoz (Beden Dersleri) Genişletmek için tıkla... Bu gün Psiphon işe yaramadı. Başka bir VPN tavsiyesi olan tüm gün boyunca işe yaramadı sıkıntı nerede anlayamadım.
Silinen üye dedi: Hocam Bizde Flasha Psipshion Atıp Akıllı Tahtadan Face Giriyoz (Beden Dersleri) Genişletmek için tıkla... Bu gün Psiphon işe yaramadı. Başka bir VPN tavsiyesi olan tüm gün boyunca işe yaramadı sıkıntı nerede anlayamadım.