Başka Bir Çözüm Öneriniz Varsa Söylermisiniz Çünkü Biraz Boş Oluyor Bu Tarz Şeyler Yanlış Anlamayın Ben Her Türlü Her Şeyi Kontrol Ediyorum Zaten Biraz Boş Oluyor Bu Tarz Sorular 2 Gigabit Yavaş Olucağını Sanmam
Ammyy bu uygulama daha önce kapanmış sonradan bakanlık tarafından açıldığını yazmış birisi internette deneyebilirsin istersen ayrıca Google Chrome'nin kendi programıda var onu da deneyebilirsin. Chrome Remote Desktop
Ammyy bu uygulama daha önce kapanmış sonradan bakanlık tarafından açıldığını yazmış birisi internette deneyebilirsin istersen ayrıca Google Chrome'nin kendi programıda var onu da deneyebilirsin. Chrome Remote Desktop
Ayrıca RustDesk Kullanıyorum Favım ama meb'e bağlayaramıyorum tek sorun o mobil veri le de sorunsuz arada kopma oluyor sadice mobil verim hızlı değil ama internetimin olmadığı zaman olmuyor (Self-Hostluyorum)
Sibergüvenlik müdürlüğünden ekipler ile görüştüm maalesef mümkün değil. Değiştirmeleri ya da başka bir giriş yolu yok 80-443 portları üzerinden olabilir ama stabil olmayacak hiçbir zaman. Güvenlik sebebiyle değişmeleri mümkün değilmiş kötü oldu. Ya da uğraşması zor geldi adamlara bilmiyorum yüz yüze görüştüm kendi ilimdekiler ile.