MEB ödeme sistemi çalışmıyor

chrotom

Hectopat
Öncelikle herkese iyi sosyaller, amatör telsizcilik için kıyı emniyet müdürlüğüne başvuruda bulundum başvurum onaylandı ve belgemi almak için sınava girip kazanmam gerek. Bana sınav için olan ödemeyi yatırmamı istediler fakat odeme.meb.gov.tr sitesine giriş sağlıyorum daha sonrasında ödeme yap diyorum geri en baştaki giriş sayfasına atıyor. İnternet bankacılığından deniyorum bana yarım saat sonrasına tarih veriyor o zaman geliyorum gene yarım saat sonrasına veriyor yani bir döngüye giriyor. MEB'i aradım başka cihazdan deneyin veya akşam deneyin yoğunluk var dediler denedim halen daha olmuyor. Aynı şekilde babam ödeme yapabildi fakat ben kendi sınav harcım için ödeme yapamadım. Her cihazdan denedim MEB' IDE aradım hiçbir şekilde olmuyor. Devletin kendi sitesinin bu kadar sıkıntı çıkarması çok saçma. Bilen birileri varsa beni aydınlatırsa çok iyi olur. Teşekkürler.

Ziraat Bankası'nın ATM'sine gittim ben az önce. Kartsız işlemler seçeneğinden yapılıyor. İnternetten ödeme konusunda sorun yaşayanlar böyle yapabilirler.

Bende ATM'ye gittim fakat yapamadım olmuyor yarım saat sonrasına atıyor.

Tarayıcı ve ağ değiştirmeyi deneyin. Olmadı saat başı kontrol edin.

Denedim fakat olmuyor hiçbir şekilde.

Aynı sorunu yaşıyorum maalesef. adamlar mesai başlar başlamaz telefonu meşgule bırakıyorlar ta ki mesai bitene kadar.

Aynı sorunu yaşıyorum maalesef. Adamlar mesai başlar başlamaz telefonu meşgule bırakıyorlar ta ki mesai bitene kadar.

Hocam sorunu çözemedim ama kendi kendine düzeldi. İlgili yerleri aradım ve kıyı emniyeti bana bir numara verdi o numaradan bilgi işlemdeki yetkili bir kişiyle görüşme sağladım. Bana kaç günden beridir bu hatayı düzeltmeye çalışmakla meşgul olduklarını söylediler ve en kısa sürede düzelteceklerini söylediler. Söyledikten 1 gün sonra sorun çözüldü bence tekrar deneyin girmeyi.

Aynı sorunu yaşıyorum maalesef. Adamlar mesai başlar başlamaz telefonu meşgule bırakıyorlar ta ki mesai bitene kadar.

Şu an düzelmiş olması lazım hocam düzeldi mi?

Son düzenleme:
Hocam sorunu çözemedim ama kendi kendine düzeldi. İlgili yerleri aradım ve kıyı emniyeti bana bir numara verdi o numaradan bilgi işlemdeki yetkili bir kişiyle görüşme sağladım. Bana kaç günden beridir bu hatayı düzeltmeye çalışmakla meşgul olduklarını söylediler ve en kısa sürede düzelteceklerini söylediler. Söyledikten 1 gün sonra sorun çözüldü bence tekrar deneyin girmeyi.

Şu an düzelmiş olması lazım hocam düzeldi mi?
aynen hocam. internet bankacılığından ödeyemedim de sonra meb odeme sayfasından ödedim. 10 gün sonraya sınav tarihi verdi. soruları da ezberledim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00