- Makaleler
- 11
Daha fazla
Okuldaki Fatih ağını kullanabilmek için MEB sertifikası yüklemeyi düşünüyorum. Normal bağlantıda belirli(Kaspersky) bir VPN açmadan hiçbir şeye giremiyorum. Ama okulun bilgisayarlarında çoğu siteye VPN olmadan girebiliyorum. Bunun bu Sertifika'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben bu Sertifika'yı Android cihazıma yüklersem, MEB'in izin verdiği sitelere girebilir miyim? VPN olmadan.
Örneğin, Technopat sitesine okul bilgisayarından giriş yapabiliyoruz, MEB bu siteye herhangi bir engel koymamış durumda. Ben bu siteye yüklediğim sertifika sayesinde, Fatih ağında bağlı iken girebilir miyim? Bir de bu Sertifika'yı cihazıma yüklersem herhangi bir izleme durumu olur mu? Site geçmişi, cihazı yönetme vb. Fatih ağında bağlı veya başka ağa bağlı iken böyle bir şey olabilir mi?
Örneğin, Technopat sitesine okul bilgisayarından giriş yapabiliyoruz, MEB bu siteye herhangi bir engel koymamış durumda. Ben bu siteye yüklediğim sertifika sayesinde, Fatih ağında bağlı iken girebilir miyim? Bir de bu Sertifika'yı cihazıma yüklersem herhangi bir izleme durumu olur mu? Site geçmişi, cihazı yönetme vb. Fatih ağında bağlı veya başka ağa bağlı iken böyle bir şey olabilir mi?