MEB Tableti P7500 Stock ROM Yükleme

Aktivasyon sunucuları kapalı. Aktive edemez. Geçmenin bir yolu vardı. Ama onu da unuttum.
Kardeşim yardımcı olursanız sevinirim. Ücretli de yardımcı olursanız olur.
Başlat yoksa aktive et vardır .

Tableti aldığın okula gidip bağlayıp ayarlardan tablet hakkında usb hata ayıklama açman lazım ondan istediğni yüklersin .
Maalesef sunucular kapalı okuldan vs. yapmak mümkün değil gibi yapanlarda devlet sırrı gibi saklıyor.

Maalesef sunucular kapalı okuldan vs. yapmak mümkün değil gibi yapanlarda devlet sırrı gibi saklıyor.
Bu videonun işinizi göreceğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tabletin yazılımı gerçek anlamda devlet sırrı diyebilirim Dosyaların güvenliği açısından herhangi bir paylaşım ya da uzaktan erişim ile yardımcı olmam mümkün değil. Zaten dosyaları istesem de paylaşamam çünkü sildim. Aktivasyon ekranında klavye ayarlarına geçip oradan ayarlara giderek bir menüye gelince home tuşu çıkıyordu. O tuşa basınca launcheri seçip geçebiliyordunuz. Ama bunun olması için sıfırlanması gerekiyor onun da dosyası vardı. Linki silinmişti geçen senelerde. Yani sonuç olarak zamanında Samsung servisinde çalışmış bir tanıdığınız yoksa dosyaları bulamazsınız

Daha öncede baktım maalesef olmadı hocam teşekkür ederim.
Yani bilen bir kaç kişi var kim yardımcı olduysa artık devlet sırrı gibi saklıyorlar yada kendileri de bilmiyor. En azından sıfırlama dosyasını olsaydı iyi olurdu ama neyse sağlık olsun. Sağolun.

Selamlar, gelen bildirimleri kaçırmışım. Aşağıda paylaşacağım dosyayı Odin ile flashlayarak Recovery moduna erişebilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun tablet şimdi Samsung not ve takvime giriyor USB hata ayıklama açtıktan sonra ROM atabilir miyim? İnvalid binary signature hatası vermez mi bu işlemden sonra.

USB hata ayıklamayı açtım P7500 için 7 üzeri ROM bulup Odin ile yükleme yapınca invalid binary signature hatası vermekte yine.

Sakın ola stock recovery'den rom flaşlamayın. Geri dönüşü olmayan şekilde bozarsınız.

- Geliştirici seçeneklerine girin Usb hata ayıklama modunu ve varsa Oem kilidini açın ( böyle bir seçenek olmayabilir. )
-Odin ile twrp Yükleyin
- Odin ile yukarıda paylaştığım P7500 recovery açma dosyasını flashlayın
- Twrp ile tableti sıfırlayın
- Twrp ile dosya erişimini açıp Rom dosyasını tablete aktarıp flashlayın
- Gapps yüklemenizi önermem.

Yukarıda anlattıklarımı yapmazsanız video çekmeye çalışırım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Hocam yapamadım. Dosyalarla ile birlikte kısa video yada bir kaç fotoğraf alarak paylaşır mısınız. Tableti sıfırladım ama diğer işlemler için invalid binary signature hatası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…