O Okan02525 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #61 Huawei49 dedi: Hocam resimlerle veya daha ayrıntılı söylermisin ne yapacağımızı? Twrp ile custom romu yüklemeyi denedinmi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam denedim olmadı.
Huawei49 dedi: Hocam resimlerle veya daha ayrıntılı söylermisin ne yapacağımızı? Twrp ile custom romu yüklemeyi denedinmi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam denedim olmadı.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #62 Okan02525 dedi: Evet hocam denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Okan02525 dedi: Evet hocam denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Okan02525 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #63 nuri67 dedi: Bu video yardımcı olabilir . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz yaptınız oldu mu hocam.
nuri67 dedi: Bu video yardımcı olabilir . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz yaptınız oldu mu hocam.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #64 Okan02525 dedi: Siz yaptınız oldu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bunu gezinirken buldum akşam bi yapmsya çalışıcam.
Okan02525 dedi: Siz yaptınız oldu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bunu gezinirken buldum akşam bi yapmsya çalışıcam.
Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #65 nuri67 dedi: Ben bunu gezinirken buldum akşam bi yapmsya çalışıcam. Genişletmek için tıkla... Yapabilen varsa nasıl yapıldıģını anlatsın.
nuri67 dedi: Ben bunu gezinirken buldum akşam bi yapmsya çalışıcam. Genişletmek için tıkla... Yapabilen varsa nasıl yapıldıģını anlatsın.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #66 Okan02525 dedi: Siz yaptınız oldu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptınmı hocam, benim tableti açılmasını bekliyorum ben.
Okan02525 dedi: Siz yaptınız oldu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptınmı hocam, benim tableti açılmasını bekliyorum ben.
O Okan02525 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #67 nuri67 dedi: Yaptınmı hocam, benim tableti açılmasını bekliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yok hocam henüz deneyemedim hafta sonu deneyeceğim.
nuri67 dedi: Yaptınmı hocam, benim tableti açılmasını bekliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yok hocam henüz deneyemedim hafta sonu deneyeceğim.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #68 Okan02525 dedi: Yok hocam henüz deneyemedim hafta sonu deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yapmadan önce usb hata ayıklama ve bootloader kilidini açmayı unutma.
Okan02525 dedi: Yok hocam henüz deneyemedim hafta sonu deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yapmadan önce usb hata ayıklama ve bootloader kilidini açmayı unutma.
Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #69 feneresevdalı dedi: Sakın ola stock recovery'den rom flaşlamayın. Geri dönüşü olmayan şekilde bozarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olurmusunuz android 7 yi nasıl yükleyeceğiz ?
feneresevdalı dedi: Sakın ola stock recovery'den rom flaşlamayın. Geri dönüşü olmayan şekilde bozarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olurmusunuz android 7 yi nasıl yükleyeceğiz ?
O Okan02525 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #70 nuri67 dedi: Yapmadan önce usb hata ayıklama ve bootloader kilidini açmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini nasıl açabilirim hocam.
nuri67 dedi: Yapmadan önce usb hata ayıklama ve bootloader kilidini açmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini nasıl açabilirim hocam.