nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #71 Okan02525 dedi: Bootloader kilidini nasıl açabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi olmayadabilir onunla ilgili googleda araştırmıştım pek bir sonuç bulamadım sadece usb hata ayıklamayı açman gerekiyo galiba.
Okan02525 dedi: Bootloader kilidini nasıl açabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi olmayadabilir onunla ilgili googleda araştırmıştım pek bir sonuç bulamadım sadece usb hata ayıklamayı açman gerekiyo galiba.
O Okan02525 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #72 nuri67 dedi: Bootloader kilidi olmayadabilir onunla ilgili googleda araştırmıştım pek bir sonuç bulamadım sadece usb hata ayıklamayı açman gerekiyo galiba. Genişletmek için tıkla... Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor.
nuri67 dedi: Bootloader kilidi olmayadabilir onunla ilgili googleda araştırmıştım pek bir sonuç bulamadım sadece usb hata ayıklamayı açman gerekiyo galiba. Genişletmek için tıkla... Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #73 Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuda bi arkadaşımız twrp ile yapıldığnı söylemişti bende o yüzden o videoyu attım. Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Firmware yazılım atıncada invalid binary signature hatası veriyomu ?
Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuda bi arkadaşımız twrp ile yapıldığnı söylemişti bende o yüzden o videoyu attım. Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Firmware yazılım atıncada invalid binary signature hatası veriyomu ?
Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #74 Yapabilen varmı ?
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #75 Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildinmi ? bende fail veriyor twrp ile deniyeceğim . Twrp ile yüklemeyi yapabilen varmı ?
Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildinmi ? bende fail veriyor twrp ile deniyeceğim . Twrp ile yüklemeyi yapabilen varmı ?
Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #76 Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildinmi ?
Okan02525 dedi: Siz yapabildiniz mi hocam? Usb hata ayıklamayı açtım ama odin ile invalid binary signature hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildinmi ?
O Okan02525 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #77 Huawei49 dedi: Hocam yapabildinmi ? Genişletmek için tıkla... Malesef hocam yapamadım.
Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #78 Okan02525 dedi: Malesef hocam yapamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam odin ile rom yüklenmesi kısıtlanmış yani sadece belirli dosyaları yükleyebiliyor.
Okan02525 dedi: Malesef hocam yapamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam odin ile rom yüklenmesi kısıtlanmış yani sadece belirli dosyaları yükleyebiliyor.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #79 Okan02525 dedi: Malesef hocam yapamadım. Genişletmek için tıkla... Tablete uygulama yükleyeceklere yardımcı olabilirim.
Okan02525 dedi: Malesef hocam yapamadım. Genişletmek için tıkla... Tablete uygulama yükleyeceklere yardımcı olabilirim.
Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #80 Tableti yapabilen varmı ? Varsa lütfen bana söylesin tablete ihtiyacım var . Yapamadım tableti henüz .
Tableti yapabilen varmı ? Varsa lütfen bana söylesin tablete ihtiyacım var . Yapamadım tableti henüz .