Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun tablet şimdi Samsung not ve takvime giriyor USB hata ayıklama açtıktan sonra ROM atabilir miyim? İnvalid binary signature hatası vermez mi bu işlemden sonra.
USB hata ayıklamayı açtım P7500 için 7 üzeri ROM bulup Odin ile yükleme yapınca invalid binary signature hatası vermekte yine.
Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun tablet şimdi Samsung not ve takvime giriyor USB hata ayıklama açtıktan sonra ROM atabilir miyim? İnvalid binary signature hatası vermez mi bu işlemden sonra. USB hata ayıklamayı açtım P7500 için 7 üzeri ROM bulup Odin ile yükleme yapınca invalid binary signature hatası vermekte yine.
Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun tablet şimdi Samsung not ve takvime giriyor USB hata ayıklama açtıktan sonra ROM atabilir miyim? İnvalid binary signature hatası vermez mi bu işlemden sonra. USB hata ayıklamayı açtım P7500 için 7 üzeri ROM bulup Odin ile yükleme yapınca invalid binary signature hatası vermekte yine.
Yazılımı veremem. Ayrıyeten yazılım yükleseniz dahi o tabletten performans beklememeniz gerekiyor. Günümüzde aşırı yetersiz vasat bir donanımı var. (9 senelik cihaz)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
hocam bir şey daha sormak istiyorum ben tabletten takvimlerden ayarlara erişemiyorum wifi ye baglı degil acaba ayarlara girmenin başka bir yolu varmıdır?
hocam bir şey daha sormak istiyorum ben tabletten takvimlerden ayarlara erişemiyorum wifi ye baglı degil acaba ayarlara girmenin başka bir yolu varmıdır?