MEB Tableti P7500 Stock ROM Yükleme

USB hata ayıklamayı nasıl açtığını söyler misin?

Hocam gapps ı neden yüklemiycez ?
Hocam yardımcı olurmusunuz ?

Yazılımı veremem. Ayrıyeten yazılım yükleseniz dahi o tabletten performans beklememeniz gerekiyor. Günümüzde aşırı yetersiz vasat bir donanımı var. (9 senelik cihaz)
merhaba tableti açabildiniz mi?
Odin'den ROM yüklenmiyor. Root atıp clokwork APK ile cwm yükleyip ROM atması gerekiyor. Root dosyasını da sildim. Onu da hiçbir yerden bulamaz.

Hocam hortlatmış gibi oluyorum ama programın isimini söyleyebilir misiniz?

Merhaba rica etsem video atabilir misiniz?

Cihaza ROM yüklemenin tek yolu vardı. O da clockworkmod sunucularının kapatılması ile son bulmuş durumda. Artık bu cihaza hiç bir şey yapılmaz.

Cihaza ROM yüklemenin tek yolu vardı. O da clockworkmod sunucularının kapatılması ile son bulmuş durumda. Artık bu cihaza hiç bir şey yapılmaz.
hocam bir şey daha sormak istiyorum ben tabletten takvimlerden ayarlara erişemiyorum wifi ye baglı degil acaba ayarlara girmenin başka bir yolu varmıdır?

Twrp ile olmazmı?
TWRP yüklemenin tek yolu kapandığı için zaten ROM yüklenmez.
hocam bir şey daha sormak istiyorum ben tabletten takvimlerden ayarlara erişemiyorum wifi ye baglı degil acaba ayarlara girmenin başka bir yolu varmıdır?
MEB uygulamasından wifi'ye bağlanıp takvimden hesap ekleyerek ayarlara girebilirsiniz.

MEB uygulamasından wifi'ye bağlanıp takvimden hesap ekleyerek ayarlara girebilirsiniz.
Root yükleyip meb 'in uygulamasını silmiştim başka yol var mı?

Sim kart taksam tanır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…