Emircan Ufat Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #1 Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi MEB'in verdiği tablete root atmak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla farklı yöntemler var ve kesinliği belli değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi MEB'in verdiği tablete root atmak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla farklı yöntemler var ve kesinliği belli değil. Yardımcı olursanız sevinirim.
Emircan Ufat Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #3 Silinen üye dedi: Bu işlemin yasal olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Lise bitti ama ..
Silinen üye dedi: Bu işlemin yasal olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Lise bitti ama ..
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 1 Şubat 2019 #4 Ben 10. sınıfta E-TAB5 almıştım. 2. günü tüm sınıf rootlu oynuyorduk. Şimdi mezuna kaldık. Dipnot: Rootlanmış rootlanmamış sallamıyorlar. Rootla gitsin. Zamanında 5 dakikada hallediliyordu da şimdi hiç hatırlamıyorum. Yine youtube'dan tabii.
Ben 10. sınıfta E-TAB5 almıştım. 2. günü tüm sınıf rootlu oynuyorduk. Şimdi mezuna kaldık. Dipnot: Rootlanmış rootlanmamış sallamıyorlar. Rootla gitsin. Zamanında 5 dakikada hallediliyordu da şimdi hiç hatırlamıyorum. Yine youtube'dan tabii.
Emircan Ufat Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #5 Rosseckx dedi: Ben 10. sınıfta E-TAB5 almıştım. 2. günü tüm sınıf rootlu oynuyorduk. Şimdi mezuna kaldık. Genişletmek için tıkla... Bu tablet de 2-3 yıldır atmadım işte lise bitti falan boş duruyor atıcam. Yardımcı olursanız sevinirim.. Rosseckx dedi: Ben 10. sınıfta E-TAB5 almıştım. 2. günü tüm sınıf rootlu oynuyorduk. Şimdi mezuna kaldık. Dipnot: Rootlanmış rootlanmamış sallamıyorlar. Rootla gitsin. Zamanında 5 dakikada hallediliyordu da şimdi hiç hatırlamıyorum. Yine youtube'dan tabii. Genişletmek için tıkla... Root atıcam ama ondan önce yedeklemem gereken dosya var bunun için bilgisayara bağlamam lazım fakat bilgisayar tableti görmüyor yardım lütfen.. Son düzenleme: 4 Şubat 2019
Rosseckx dedi: Ben 10. sınıfta E-TAB5 almıştım. 2. günü tüm sınıf rootlu oynuyorduk. Şimdi mezuna kaldık. Genişletmek için tıkla... Bu tablet de 2-3 yıldır atmadım işte lise bitti falan boş duruyor atıcam. Yardımcı olursanız sevinirim.. Rosseckx dedi: Ben 10. sınıfta E-TAB5 almıştım. 2. günü tüm sınıf rootlu oynuyorduk. Şimdi mezuna kaldık. Dipnot: Rootlanmış rootlanmamış sallamıyorlar. Rootla gitsin. Zamanında 5 dakikada hallediliyordu da şimdi hiç hatırlamıyorum. Yine youtube'dan tabii. Genişletmek için tıkla... Root atıcam ama ondan önce yedeklemem gereken dosya var bunun için bilgisayara bağlamam lazım fakat bilgisayar tableti görmüyor yardım lütfen..
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.764 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Nisan 2019 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et E-tab 5 tableti özgür yapabilirsiniz ancak bu konu ile ilgili bilgi alıp yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2019
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et E-tab 5 tableti özgür yapabilirsiniz ancak bu konu ile ilgili bilgi alıp yapın.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 30 Nisan 2019 #7 Bu işlem yasal değil. Çok saçma ya. Devlet niye beleşe tablet dağıttı ki? Mezun olunca onları okula iade etmeleri gerekirdi. Tabii devleti soyma girişimi değilse bu tablet meselesi. Ayrıca bu konu rahatsız edici.
Bu işlem yasal değil. Çok saçma ya. Devlet niye beleşe tablet dağıttı ki? Mezun olunca onları okula iade etmeleri gerekirdi. Tabii devleti soyma girişimi değilse bu tablet meselesi. Ayrıca bu konu rahatsız edici.