MEB'de torpil ile okula kayıt yaptırmak gerçekten var mı?

tatlipatates41

Centipat
Benim duyduğuma göre MEB'de tanıdığı olanları torpille okula alıyorlarmış. Gerçekten bu sistem böyle midir? Bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Sistem otomatik atıyor artık. Torpiller önlendi merak etmeyin herkesın hakkı neyse odur.

Hayır. Sistem otomatik atıyor artık. Torpiller önlendi merak etmeyin herkesın hakkı neyse odur.

Aynen hocam torpil bittdi.

Benim duyduğuma göre MEB'de tanıdığı olanları torpille okula alıyorlarmış. Gerçekten bu sistem böyle midir? Bilgisi olan yazabilir mi?

Kardeşim her yerde torpil var aklına gelecek her yerde sen çalışmaya bak boş ver canını sıkma böyle konular ile

Dostum İstanbul il milli eğitim müdürü tanıdık sistem de kayıt tutuluyor diyor ama bu yönetim olduğu sürece adalet olmaz bir şeyler dönüyor arkada. Torpil istemiştim hakkım bitmişti açıktan 3 sınıf yukarı aldılar okullarda milletvekili çocuklarına filan torpil yaparlar sıfırdan.

Var hocam maalesef ki var... Biliyorum tanıdıklarım var öyle giren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…